Welkom in het Newspark team met Top Gear, bloggen en André Kuipers!

Time flies when you are having fun! Over het Newspark team kan ik dat zeker zeggen. Met onder andere veel Top Gear, bloggen en André Kuipers! Begin april, precies een jaar geleden was het mijn eerste werkweek. Tijd voor een terugblik. 

Die eerste dag herinner ik me nog goed, het was een erg leuke introductie. Eerst natuurlijk een rondje langs alle mensen op kantoor. Handen schudden, namen onthouden en een korte kennismaking met allen. Iedereen begroette me hartelijk in een relaxte sfeer. Die sfeer vind ik nog steeds heel bijzonder. We werken allemaal hard, maar er is ook tijd en ruimte voor elkaar en oprechte interesse.

Na me op mijn werkplek te hebben geïnstalleerd, een lekker bakkie koffie. O, fijn een koffiemachine met echte bonen in plaats van zo’n bakkie slootwater. Vervolgens een uitgebreide uitleg, door Rowald, over alle projecten waar mijn collega’s zitten. Ook wat toelichting over hun persoonlijke wel en wee, waardoor ik al een beeld van ze kreeg. Daarna een uitnodiging te lunchen in de kantine beneden in ons gebouw. Normaal lunchen we in ons eigen kantoor, wat ook super gezellig is. Je kunt een potje darten en meestal gaat er wel een aflevering van Top Gear aan. Tja, ik zit tussen de mannen, maar gelukkig ben ik zelf net zo’n autofan, dus kijk ik graag mee!

Inmiddels mijn draai helemaal gevonden. Super leuk team, waarin ik me direct heel welkom voelde. Alle mannen weten me prima te vinden met hun vragen over uren, leaseauto’s, parkeer- en NS abonnementen of persoonlijke zaken als zorg- of ouderschapsverlof. Andersom is dat ook zo. Ze reageren snel als ze van mij een vragenlijstje voorgeschoteld krijgen over hun project en ik daar een blog over schrijf. Of wanneer ik hun maandelijkse uren nodig heb voor de facturatie. Ook sturen ze mij steeds vaker tekst om ze te helpen bij hun blogverhaal of input voor de postings op social media.

Erg leuk was het kleiduifschieten bij een Newspark teamuitje en ook het met elkaar koken. Het, samen met de jonge mannen van onze administratie, zorgen voor de juiste voorbereidingen met betrekking tot de NEN-4400-1 audit was een uitdaging met een positief resultaat. Bijzonder was de kick-off voor de hele BlueGroup IT, die ik mocht organiseren. Met als gastspreker André Kuipers! Super vette avond en het werd (te) laat, want ik kon mijn auto niet meer uit de parkeergarage halen. Echter geen nood, een collega was zo aardig om te rijden en me naar huis te brengen. Dit tekent de cultuur en ik werk hier veel met plezier. Benieuwd welke uitdagingen en verrassingen er in mijn tweede jaar op mijn pad komen!

Wil jij ook werken in het Newspark team, Newspark Flex of een van de BlueGroup IT bedrijven? Klik hier voor alle vacatures!