Werken bij

Newspark

Wij zijn op zoek naar jou!

Voor deze vacature als Testautomation Engineer pak je bij onze…

Wij staan voor
kwaliteit kennis

Newspark ziet zichzelf niet als een grote jongen qua aantallen. We zijn een klein bedrijf, en dat willen we zo houden. Toch hebben we nog wel een paar plekken over voor die kwaliteitsprofessionals die net als wij nét even anders zijn. We zien onszelf wèl als grote speler op het gebied van kennis van software kwaliteit. Niet alleen in de verificatie daarvan middels test automation, maar ook in het opstellen van requirements, het schrijven van .Net code, het opstellen van low-code solutions…

Wij vinden kwaliteit mensenwerk. Bij Newspark staat de Newsparker centraal, en voor de Newsparker staat kwaliteit centraal. We streven er allemaal naar de juiste software op de juiste manier te leveren, die voldoet aan de specificaties van de opdrachtgever en allicht, nét eventjes wat meer.

Ons team bestaat nu uit zo’n 20 Newsparkers, elk met hun eigen expertises, maar nooit te beroerd om die kennis te delen.
Hierdoor ontstaat er kruisbestuiving binnen onze groep professionals, die leidt tot grotere inzetbaarheid en kennis van aanleunende expertises.

Laat je verbinden met kwaliteit

Wil jij meer weten dan wat je eigen expertise te bieden heeft?

Kom werken bij Newspark en laat je verbinden met kwaliteit!