Newspark schiet zijn eigen diner

Na een lange rit voor ons teamuitje richting de middle of nowhere in de buurt van Biddinghuizen, kwamen we aan bij een heuse gewerenwinkel. Blijkbaar zagen we er betrouwbaar genoeg uit, want de eigenaar deed voor ons de deur van het slot. Hier kregen we nog een korte uitleg over aan welke eisen je gedrag en je huis moet voldoen, mocht je zelf een echt wapen willen hebben. Wij als Newspark medewerkers kwamen daarvoor nog zeker niet in aanmerking. Derhalve togen we naar de buren, alwaar we kleiduif gingen schieten.

Het doel was om van 1 vliegend object, meerdere vliegende objecten te maken. En als je dat dan een beetje kunt zoals onze Rowald, dan ziet dat er ongeveer zo uit.

De één van Newspark had de juiste houding snel te pakken, en schoot duif na duif uit de lucht, de ander had daar wat meer moeite mee, al hielp het zeker dat we met 250 balletjes hagel schoten, dus ook als je er een decimeter naast zit, schiet je toch nog raak. Ook mochten we het op meerdere manieren proberen, een kleiduif die rakelings over de grond ging raken, vraagt om andere vaardigheden dan één die de lucht in vliegt. Natuurlijk werd er flink aangemoedigd en waren er ook pogingen mensen uit hun concentratie te halen, want de scores werden bijgehouden. That’s the spirit, het competitie-element is belangrijk!
Hierna werd onze precisie met pijl en boog beproeft en werd pijlsnel op de borden geschoten.

Aangezien je van sporten honger krijgt, genoten we op het terras in de zon van een bord vol spareribs. Voor onze vegetariër helaas geen vegetarische spareribs, en de kleiduiven hebben we ook niet gebakken, maar wat er werd geserveerd was erg goed en we likten onze vingers er weer bij af.

Na de zomer het event Newspark Goes Efteling, nu eerst lekker blijven genieten van de zomer en vakantie.