Head-hunt jezelf!

Word jij ook zo vaak benaderd door headhunters en recruitment-bureaus? Steeds proberen ze je te inspireren om een volgende stap in je carrière te zetten bij een fantastisch bedrijf in de ICT!  Je geeft waarschijnlijk aan het naar je zin te hebben bij je huidige werkgever. Immers, jij voert toch zelf de regie over je carrièrekeuze? Toch blijft die headhunter volhouden, want dat dwingt toch respect af? Of speelt er iets anders?

Natuurlijk speelt er nog iets anders. Money makes the world go round. En vergis je niet; de bonussen die headhunters ontvangen, zijn niet mis als jij werkelijk voor de klant van die headhunter gaat werken. Dat komt simpelweg doordat die betreffende klant graag betaalt om jou aan boord te krijgen. Ondanks de krappe ICT-arbeidsmarkt realiseren klanten hun bedrijfsdoelstellingen heel graag en dat mag wat kosten.

Ik denk dat het, in dat speelveld, voor jou als professional heel gezond is je bewust te zijn van je marktwaarde. Dat is immers jouw verdienste en naar mijn idee moet je dan ook zelf het heft in handen nemen.

Newspark helpt je een handje. Benader je ons op eigen initiatief en kom je uiteindelijk bij Newspark werken, zonder tussenkomst van een headhunter? Dan doneren wij de fee, die we uitsparen aan een headhunter, aan een goed doel van jouw keuze! Newspark snapt jouw marktwaarde en gaat graag met je aan de slag.

Head-hunt jezelf! Durf jij contact op te nemen?

Mail Rowald Pouderoyen  rp@newspark.nl of bel 0638820480

Twijfel je nog? Lees hieronder hoe een aantal werknemers het werken bij Newspark in de praktijk ervaren!

Daniël vertelt over het Newspark Trainingsweekend
Jasper legt uit wat hij op zijn project bij Defensie doet
Rick deelt zijn on-boardingsverhaal bij Newspark

Spreken wij je binnenkort?

http://www.newspark.nl/