Doe eens gek op Tester’s Day!

Vandaag is het het Tester’s Day, hoera! Geniet jij ook zo van het vak als tester en ben jij leergierig en ambitieus? Wij dagen je uit eens gek te doen en kom bij ons, newspark, een leuke en eigenwijze detacheringsclub je testkwaliteiten inzetten! Als test automation en development club biedt newspark je een uitdagende werkplek. Bovendien ontvang je een smaakvolle traktatie bij je kennismakingsgesprek als je ons vandaag contact ter ere van Tester’s Day. Check snel onze vacatures of neem vrijblijvend contact op als je meer wilt weten over newspark.

Bij newspark is het credo: People first!

  • Zo zoeken wij voor jou de best passende klantopdrachten en kan jij je maximaal ontwikkelen! Uiteraard is en blijft het newsparkmanagement nauw bij je werkzaamheden betrokken. Past de klantopdracht niet meer bij jouw ambities? Dan gaan we gewoon op zoek naar een nieuwe opdracht.
  • Bij ons krijg je alle tijd te investeren in je kennis en ontwikkeling. Ons KnowledgeSquad team houdt zich specifiek bezig met bezig met het faciliteren van allerhande kennis-sessies. Dit hoeft niet allemaal in je eigen tijd, nee newspark voorziet je van dagen om je kennis up-to-date te houden.
  • Ook in je arbeidsvoorwaarden bieden wij maatwerk. Wil je liever een vast salaris of juist een (laag) basissalaris met een variabel looncomponent? Een lease-auto, young-timer of in je eigen auto rijden? Bij newspark is alles bespreekbaar. Uiteraard voorzien we je ook van goed gereedschap om je werk te kunnen doen en een fijne thuiswerkplek.

Jenkins pipeline

Lees hier een aantal verhalen van onze mensen, wat zij zo leuk vinden aan bij newspark werken.

Wat maakt newspark zo’n aantrekkelijke werkgever?

Mijn eerste ervaringen met newspark flex

newspark flex model; zzp-en met meer zekerheden

 

Laat je verrassen!

Wij houden van korte lijntjes, dus maak nu een kennismakingsafspraak met Rowald, onze managing director, rowald@newspark.nl of bel hem 06 3882 0480. Laat je verrassen door de mogelijkheden die newspark jou kan bieden. Mail of bel jij vandaag op Tester’s Day dan jij een smaakvolle verrassing tijdens je kennismakingsgesprek. Het is tenslotte toch een feestje vandaag op Tester’s Day waarop wij dit mooie vak vieren.