Mijn eerste ervaringen met newspark flex

Hallo! Ik ben Robin Jongeneel, 27 jaar en werk sinds maart 2022 bij newspark als Senior software ontwikkelaar in het newspark flex model. Het newspark flex model zit eigenlijk tussen een regulier dienstverband en het werken als zzp’er in. Mijn eerste ervaringen zijn erg positief.

Ik koos voor newspark omdat het een klein bedrijf is waar ze jou als persoon voorop stellen. Of zoals newspark dat noemt: People first!

Bovendien kan ik hier als detacheerder met het newspark flex model eigenlijk zelf ondernemen. Enkel me echt bezighouden met mijn vak, zonder alle administratieve rompslomp. Lijkt het jou ook een mooie stap om met het newspark flex model te werken? Neem dan gerust contact met ons op!

Direct een leuke klik

Al tijdens mijn eerste sollicitatiegesprek was er wederzijds een leuke klik. Ik kreeg het gevoel dat newspark een informele, vriendelijke/hechte en humorvolle sfeer droeg. Precies waar ik naar op zoek was. Nu ik hier een paar maanden werk, weet ik zeker dat dit gevoel ook klopt!

Zo mocht ik al in een van mijn eerste weken het ouder-kind event meemaken en gingen we een avond gezellig karten. Ik voelde me direct opgenomen in de newspark familie en kon echt genieten die avond. Het was ontzettend leuk op die manier mijn collega’s direct beter te leren kennen.

Gedreven, technisch en analytisch

Als gedreven persoon haal ik veel voldoening uit het oplossen van problemen en systemen bouwen. Na alleen maar commerciële ervaringen te hebben opgedaan, ontdekte ik dat technisch en analytisch nadenken mij veel beter liggen. Volgens mijn intuïtie zou programmeren wellicht iets kunnen zijn. Dus startte ik met het leren van programmeren en dat gaf me inderdaad veel energie.

Ik begon met een simpele online Vue.js cursus. De kennis van deze cursus kon ik direct toepassen op een bedrijfsproject. Mijn kennis en kunde namen snel toe met wat hulp van mijn collega’s.

De onbewuste kant van je brein

Nu een aantal jaren verder werk ik voornamelijk met het .NET framework in C#. Buiten dit framework om ben ik ook meer dan bekwaam in Flutter/Dart, TypeScript,/JavaScript, Vue.js, CSS/HTML, Python, SQL en Bash/Shell/PowerShell.

Ik heb een grote interesse in Software Engineering, Psychedelica en Diepte Psychologie. Mijn interesse in Psychedelica komt voort uit de overlap met Diepte Psychologie, namelijk de onbewuste kant van onze “geest”.

newspark flex model

Het newspark flex model zit tussen een regulier dienstverband en de zelfstandigheid als freelancer in. Je salaris bestaat uit een % van je gerealiseerde omzet. De administratie rondom het starten bij projecten en je uren verzorgt newspark. Evenals je ziektekostenverzekering. Desgewenst kun je deelnemen aan interessante kennissessies die newspark organiseert en een trainingsweekend of leuk teamuitje.

newspark flex als werkgever

Wil je meer weten over werken bij newspark of de newspark flex constructie? Bel of mail gerust met Rowald: 088 550 03 10 / rowald@newspark.nl