Teammeeting gezellig onderonsje

De eerste nazomerse newspark teammeeting was een gezellig onderonsje. People first, vinden wij belangrijk binnen newspark. Daarom deze keer veel ruimte voor persoonlijke verhalen. Wil je meer weten over deze visie, kijk dan hier.

Na zo’n lange zomer is het leuk elkaar weer te zien. Dus stond deze nazomerse teammeeting vooral in het teken van ieders belevenissen. Met elkaar blikten we terug op de avonturen die we in de projecten van testautomatisering en development beleefden, tijdens onze vakanties en natuurlijk was er ruimte voor een goed gesprek. Uiteraard ontbrak het hierbij niet aan een lekker biertje en smaakvolle maaltijd. Voor wie niet fysiek aanwezig kon zijn, was er de mogelijkheid online aan te haken.

De aftrap

Eerst een rondje langs de velden. Op welke projecten zit iedereen, welke wijzigingen zijn er geweest en wie is op een nieuw project gestart. Hier en daar bleken er best wat uitdagingen geweest. Zo kreeg Bert bij Hans Anders te maken met een datalek. Hij legde uit hoe dit ontstaan was en hoe hij dit met het team gelukkig snel had weten te verhelpen. Desalniettemin moest dit uiteraard netjes gemeld en is voorkomen altijd beter dan genezen. André is ondertussen goed ingeburgerd in zijn team bij de Rabobank. In Matthias zijn project, ook bij de Rabobank, gaan ze na een eerdere samenvoeging, het team nu weer opsplitsen in twee teams.

Faroek is net op een nieuwe opdracht gestart bij de IND en zijn eerste indruk is positief. Rick is juist druk met het afronden van zijn opdracht bij de NS, en gaat per 1 oktober bij Prorail aan de slag gaat. Pieter kriigt een nieuwe uitdaging binnen zijn team bij de Universiteit van Wageningen en wordt de nieuwe scrummaster. Menno heeft zijn eerste stuurgroep meeting gehad bij de VU Amsterdam en anderen ‘are still going strong’ op hun projecten.

Blik terug en vooruit

Vervolgens kijkt Rowald, de managing director, met ons terug op het eerste halfjaar en de cijfers. Vervolgens neemt hij ons mee in de plannen voor de laatste maanden van dit jaar. We zijn lekker bezig met elkaar en we kijken terug op een aantal mooie Deepdives, teammeetings, waardevolle stakeholders-managementtraining en een leuk jubileumuitje. De kennismakingsgesprekken met potentiële nieuwe collega’s leiden tot een aantal nieuwe werknemers en er staan al weer nieuwe gesprekken gepland in de agenda.

Onze collega Wessel is opnieuw trotse vader geworden in april. Deze keer van een dochter en het is fijn hem deze teammeeting weer te zien. Tijd dus om hem het kraamcadeau namens newspark, een poppenwagen met knuffelkonijn, te overhandigen voor zijn dochter.

De inwendige mens

Aansluitend is het genieten van een lekkere Surinaamse maaltijd en gezellig bijkletsen. Over verhuizen, klussen, de Formule 1, nieuwe auto’s en vakanties die er nog aan zitten te komen. Het was een geslaagde teammeeting.

Lijkt het jou leuk eens met newspark kennis te maken? Check onze vacatures of neem contact op. Uiteraard kun je ook een keer een Deepdive bijwonen. Wil je hiervan op de hoogte blijven, laat dan hier je mailadres achter.