Summer Party vol gezelligheid, fun en samenwerking

In juli vond de BlueGroup IT Summer Party plaats. Op het Eiland van Maurik19 kwamen alle familie’s van de BlueGroup werkmaatschappijen bijeen, waaronder ook Newspark. Het was een gezellige dag, waarbij niet alleen werknemers genoten, maar ook hun kinderen en partners.

Onderlinge strijd en gekkigheid

Na een lekkere lunch en bijkletsen werd het tijd voor wat actie. Na het indelen van de groep in teams starten we met Expeditie Eiland van Maurik. Hierin kwam het op samenwerking, denkwerk en snelheid aan. Welk team schiet bij pijl en boogschieten de hoogste score, bouwt het snelst een vlot, een katapult en lost het vlugste tangram puzzels op?

Fanatisme en slimmigheid

Mijn team was vooral fanatiek, maar de bouwonderdelen waren niet onze sterkste kant. Met de winst van twee van de vier spelen en dankzij onze slimme teamcaptain Jurgen, schopten we het zelfs tot de finale. Eerst een fikkie stoken in een vuurschaal met een vuursteentje, wat houtjes en als hulpmiddel watjes. Zodra het touwtje doorgebrand was, moesten we weer bouwen. Deze keer een zo hoog mogelijke toren van bamboestokken met elastiekjes. Inmiddels waren we er handiger in en eindigde ons team verrassend op een tweede plaats.

Rib varen en zandhappen

Na een korte break tijd voor de gemotoriseerde activiteiten van de Summer Party. Op een quad of motor door het zand, rib varen of wat rustiger een tochtje op een sloep. De kinderen vonden het varen met de rib heel stoer en de oudere jongeren genoten rustig op de sloep van het mooie uitzicht vanaf het water. Ook was er veel lol bij het zandhappen op de motor of quad.

Smakelijke afsluiting

Als afsluiter van deze Summer Party een gezellig foodtruckfestival voor de inwendige mens met een gezellig muziekje van de DJ erbij. De kinderen konden ook nog marshmallows branden. Na afloop toog iedereen tevreden met een mooie goodie bag naar huis en kijken we terug op een geslaagde dag.