Online kenniscentrum live

Wij hebben het delen van kennis hoog in het vaandel staan. Niet alleen binnen onze eigen lerende organisatie, maar ook met onze professionele relaties. Vandaag hebben we daar een nieuwe stap in gezet, het online Newspark kenniscentrum staat live!

Binnen dit kenniscentrum vindt u bijvoorbeeld templates voor testplannen, testcases en rapportages, maar ook diverse praktijkvoorbeelden. Deze zijn voor iedereen vrijelijk te gebruiken binnen ieder project.

Wij merken dat de arbeidsmarkt toenemend flexibiliseert en specialistische kennis in ICT-projecten
steeds vaker bij derden wordt ingehuurd. Hiermee neemt het aantal momenten waarop kennisoverdracht plaats moet vinden evenredig toe; een belangrijk aspect om zorg en aandacht aan te geven.
Een externe consultant moet altijd bereid zijn om zijn kennis te delen en op die manier flexibilisering voor klanten zo optimaal mogelijk te maken. Met de beschikbaarheid van onze testdocumentatie-sets, templates, rapportages en tools in ons online kenniscentrum geven we hier extra invulling aan.

Wij streven ernaar dit kenniscentrum constant aan te vullen en up-to-date te houden met de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen. Mocht u ondertussen nieuwsgierig zijn geworden; u kunt ons kenniscentrum benaderen via www.newspark.nl