Een nieuwe collega stelt zich voor: Daniel de Bruijn

Aangenaam! Daniel de Bruijn, 32 alweer en sinds korte tijd woonachtig in Waddinxveen, net  boven Gouda. Ik woon daar met mijn vrouw Laura, dochter Scarlett (December 2015), en twee katten in een tamelijk nieuwbouw hoekhuis aan de rand van het dorp.

Ik ben mijn carrière als tester  begonnen bij Capgemini en na een aantal projecten en opdrachten vanzelf in de test automatisering gerold. Ik zweer nu bij Scrum/Agile/Devops/Kanban methodieken en voel me het meeste thuis op een B2C website om Selenium Webdriver op los te laten.

Het afgelopen jaar ben ik bezig geweest met het opzetten van een Test Automatiserings Suite voor de Koninklijke Bibliotheek, en specifiek voor Delpher.nl: een zoekmachine voor den Neerlandsch burger om alle boeken, kranten, tijdschriften en radiobulletins vanaf het jaar 1600 tot nu in te zien. Erg leuk om eens naar te kijken!

Verder ben ik een fanatiek gamer, Board-, Card-, video, tabletop strategy, you name it! Anders dan dat probeer ik zo nu en dan te zwemmen en kijk ik graag Star Wars en American Football (Go Broncos!). Verder nu nog veel aan het klussen in mijn nieuwe huisje en met kamers te over, genoeg domme ideeen te realiseren!

Hopelijk, tot snel!