Newspark zoekt nieuwe collega’s

Het nieuwe jaar is al weer een maand oud, dus het wordt de hoogste tijd om invulling te geven aan je goede voornemens. De arbeidsmarkt is immers weer in beweging, en je hebt ongetwijfeld overwogen op zoek te gaan naar een nieuwe baan … Een baan die werkelijk een boost aan je carrière geeft, nieuwe contacten oplevert en je laat kennismaken met moderne technologie en ontwikkelingen in je vakgebied, en – last but not least – met betere arbeidsvoorwaarden …

Newspark is een goede keus als je mede vorm wilt geven aan een stukje ondernemerschap en mee wilt bouwen aan een jonge, dynamische organisatie. Voor een professional met ambitie geeft dat veel voldoening, omdat jouw inspanningen worden gezien en leiden tot tastbare resultaten.

De crisis heeft de ICT-markt veranderd, en daar speelt Newspark graag op in. Wij zetten in op de vakgebieden testmanagement en testautomatisering en richten ons daarbij op nieuwe technologie, zoals mobile apps, cloud en big data.

Newspark komt graag in contact met testprofessionals die uit dit hout gesneden zijn en willen groeien binnen deze vakgebieden.

Maak een afspraak met Karin Verweij van Capdenac (karin[at]capdenac.nl) of Rowald Pouderoyen (rp[at]newspark.nl) voor een kennismaking!