Newspark waait uit op Terschelling!

Het weekend van 2 en 3 juni 2018 stond het jaarlijkse Newspark zomeruitje met partners op het programma. Dit jaar met bestemming Terschelling. Zaterdagochtend, na een natte autorit en snelle bootovertocht, heette organisatiebureau “Mooi Weer” ons op een droog Terschelling welkom.

Met de geliefde leaseauto’s nog in Harlingen zat er niets anders op dan op de fiets of tandem te stappen. De eerste rit, met hilarische taferelen, bracht ons bij een uitstekend verzorgde lunch. De sfeer zat er meteen goed in.

 

Daarna gingen we in groepen uiteen om, met behulp van GPS trackers en opdrachten, een deel van het eiland te verkennen. Vijf GPS-coördinaten verder stonden alle teams bij Hotel Paal 8.

Op het strand sloten we het competitieve deel van het programma af met een teambuildingsopdracht. De rest van de middag vermaakten we ons met verschillende strandactiviteiten zoals branding raften, boogschieten, golfen en/of powerkiten. Tijdens de aansluitende borrel vond de Prijsuitreiking plaats.

Na het inchecken en opfrissen in het hotel hadden we een barbecue en dronken op het strand bij een groots strandvuur een borrel en wisselden sterke verhalen uit. Om ons Terschellingse bezoek compleet te maken, sloten we de dag af in café de Groene Weide met livemuziek van Hessel en Tess.


Na de douche en een goed ontbijt voelde iedereen zich zondag weer een stuk frisser. Opnieuw op de fiets richting boot om na een overtocht van driekwartier voet op het vaste land te zetten.

Een geslaagd weekend op een ontzettend leuk eiland, waar we veel met elkaar hebben gelachen, gegeten & gedronken en waar iedereen met een tevreden en voldaan gevoel op terugkijkt. We vragen ons nu al af hoe we dit volgend jaar kunnen evenaren!