newspark ouder-kind kartevent

Het newspark ouder-kind kartevent was een groot succes! We zijn meer dan een detacheerder en niet voor niets is ons motto: People first! Er is ook veel oog voor de mensen zelf en teambuilding. Het thuisfront wordt daarbij zeker niet vergeten. Deze keer mocht iedereen zijn zoon/dochter meenemen, mits minimaal 16 jaar oud, om een gezellige avond te karten. Een geslaagd event dat iedereen, zeker ook de kids, voor herhaling vatbaar vindt. Terugkijkend kunnen we wel zeggen: People first, leuke dingen doen first!

Jonkies sneller

Net zoals in ons werk, wilden we ook op de kartbaan de beste zijn. Uiteraard kan dat niet zonder een gedegen voorbereiding en uitleg. Alles moet wel veilig plaatsvinden.

In de baan merkten we al gauw dat de jongere generatie toch net even sneller was dan wij. Is het de leeftijd, kennen zij minder angst of dragen wij toch net wat teveel gewicht mee? Het mocht de pret niet drukken en op de baan ging het er lekker fanatiek aan toe.

 newspark ouder-kind kartevent

Trotse winnaar

Uiteraard wilde iedereen graag in kart 33, want dat is tenslotte het nummer van Max Verstappen. Echter, op deze baan, bleek nummer 33 toch niet de snelste. Na de eerste heat stond Jeremy, de zoon van Eric, bovenaan. Iedereen was nu lekker opgewarmd en had de baan kunnen verkennen. Echter, Jeremy bleek onverslaanbaar en verdedigde zijn plek prima. Hij mocht na afloop de newspark wisseltrofee in ontvangst nemen. Uiteraard onder toeziend oog van trotse Eric, want zijn zoon had het toch maar geflikt.

Gezelligheid

Naast het karten was er voldoende tijd gezellig bij te kletsen onder het genot van een drankje en lekkere vette hap, want daar doe je ook de jeugd altijd een plezier mee.

Binnenkort staat ons zomeruitje op het programma en organiseren we een nieuwe “contest” om te bepalen wie dan de wisseltrofee verdient.