Newspark L@Nparty 2017

Newspark Console (L@N) Party

Afgelopen week vond de jaarlijkse Newspark L@N party plaats. Vaste prik voor onze collega Menno Pot, die zichzelf weer overtroffen had in de organisatie van dit fun-event.

Dit jaar had de Newspark L@N Party een bijzonder tintje.

Niet alleen omdat het nieuwe kantoor ons een geschiktere omgeving bood, maar vooral vanwege het verruilen van de Keyboards voor controllers, Motion camera’s en race stoelen.

In plaats van het tegen elkaar op te nemen in MMORPG’s, Shooters en Action games, stonden de collega’s nu tegenover elkaar om de ander “wild west style” neer te schieten, hersenloos om je heen te slaan en een race battle uit te vechten op 1 van de 58″ presentatie schermen.

Naast de Nintendo WII, de XBOX one PC-aangestuurde Race stoelen, heeft onze buurman Nintendo speciaal voor ons de nieuwste Nintendo Switch met gear en games beschikbaar gesteld. Dit resulteerde in hilarische taferelen waar je je werkgever de grootste moeite ziet doen om een koe te melken en een collega spastisch met de joy-con controler in de weer is om zo snel mogelijk een in de knoop zittende schatkist te ontrafelen.

Maar als je mij zou vragen wat deze avond onvergetelijk maakt, dan moet ik toch zeggen dat Daniël, onze nog niet-gestarte nieuwe Newspark collega, ons allemaal heeft ingemaakt en zijn naam daarmee vereeuwigt mocht zien worden op de Newspark L@N wisselbeker!