Newspark goes Efteling, het was net 1 grote familie

Zondag 16 september was Newspark goes Efteling, een gezinsdag waar we met 48 personen van jong tot oud de Efteling bestormden.

Door het erg lekkere weer waren we niet de enige bezoekers. Dit was op de toegangswegen naar en de parkeerplaatsen van de Efteling al te merken. Al met al was het een hele drukke, maar mooie sprookjesachtige dag.

Bepakt met een geprepareerde Newspark Events Efteling survival rugzak met drinken, snacks en toegangskaarten kwamen we vanuit alle hoeken van het land naar dit mooie park.

In het park zelf kwamen we door de drukte zo af en toe eens collega’s tegen, maar met de lunch was de hele groep bij elkaar in het wapen van Ravelijn.

In het sprookjesbos bewaakt de draak nog steeds het goud en ook een poging van één van de kleinste Newsparkers om de kluis te openen mocht niet baten.

Gelukkig verdienen hun papa’s wel goud bij Newspark.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Holle bolle Gijs was natuurlijk ook aanwezig en na een mooi waterspektakel, konden we moe en voldaan of heerlijk slapend terug naar huis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 7 oktober is de jaarlijkse Newspark Marathon en later dit jaar nog een actief event. Hoe we we de Newsparkers echt actief krijgen, gaan we nog bepalen. Alhoewel over actief gesproken, de stappenteller in de Efteling maakte redelijk wat overuren.