Newspark gaat verhuizen!

Newspark moves on…….

Vijf jaar hebben we met veel plezier gewerkt vanuit ons kantoor in Zaltbommel; toch hebben we besloten om ons kantoor te verhuizen.

In april 2017 betrekken we een vloer van maar liefst 500 m2 in Kantoor Zoomers, aan de Zoomstede in Nieuwegein. Deze centraal gelegen locatie is goed bereikbaar en ligt bovendien naast City Plaza, nabij gezellige winkels, kroegjes en restaurants.

We delen het kantoor met de holding Bluegroup IT en onze zusterbedrijven, zodat we optimaal kunnen samenwerken en samen gebruik kunnen maken van de mogelijkheden. We gaan uit van een centrale plaza ingericht met flexplekken en een gezellige bar. Om de plaza heen zullen spreek- en werkkamers gesitueerd worden en hebben we zicht op de bar met vrolijke zitjes.

De nieuwe locatie biedt ons de mogelijkheid om ook grotere gezelschappen te ontvangen. We gaan vanaf april weer volop leuke activiteiten organiseren. Kom gerust kijken tijdens de opening of een van onze meetups.

Zoals je ziet op de foto hiernaast is het nog niet zover. We zijn druk in gesprek met de architect en uitvoerder om ons nieuwe kantoor te realiseren.

 

Newspark is gedurende de verhuizing gewoon bereikbaar op de bekende vaste en mobiele nummers; ons bezoek- en postadres is tijdelijk het kantoor van BlueGroup IT, Burg. Knappertlaan 134, 3117 BD Schiedam