Neem gewoon die eerste stap!

Mijn kennismaking met Newspark!

Menig IT-bedrijf is op zoek naar het schaarse talent. Toch koos ik voor Newspark. Waarom en hoe kwam ik hier terecht en wat maakt Newspark zo aantrekkelijk?

Iedere werkgever biedt het standaard arbeidsvoorwaardenpakket zoals marktconform salaris, auto van de zaak, laptop, etc. Belangrijk, maar zeker niet onderscheidend. Overigens zit het met deze standaard voorzieningen wel goed bij Newspark.

Waarin onderscheidt Newspark zich dan wel?

Voor mij zit het in kleine dingen. Het begon het allemaal met een informele kennismaking onder het genot van een goede lunch. Dus niet het standaardverzoek dat je veel hoort “Kom eens koffie drinken”, maar relaxed lunchen op een door mij uitgekozen plek. Lekker makkelijk bij mijn toenmalige opdrachtgever om de hoek. Newspark komt naar je toe!

Persoonlijke interesse

Wat mij beviel dat het niet zomaar een vragenvuurtje was. Nee, we gingen echt in gesprek over van alles en nog wat. Wie ik ben, hoe ik in het leven sta, naar de wereld kijk en mijn visie op de ontwikkelingen in ons vakgebied. Ook persoonlijke dingen kwamen aan de orde, die je vaak niet eens weet van collega’s waarmee je al tijden op dezelfde opdracht zit. Tekenend voor het persoonlijke contact tussen Newspark collega’s onderling.

Collegialiteit en loyaliteit

Teambuilding is belangrijk en daartoe zijn er regelmatig Newspark Events. Ondertussen maakte ik er een aantal mee en bij sommige waren ook de partners en/of kinderen welkom. Dat geeft het alleen maar een nog persoonlijker tintje. Voor mij maakt juist die onderlinge binding Newspark erg aantrekkelijk. Het is namelijk een hechte club met goede onderlinge collegialiteit, sterke binding en erg loyaal aan elkaar.

De klik

Na mijn eerste gesprek volgde het tweede gesprek. Weer kwam Newspark naar mij toe. Nu spraken we meer vakinhoudelijk, over mijn CV, maar ook over mijn toekomst en hoe ziet mijn ‘ideale opdracht’ eruit. Weer ervaarde ik geen vragenvuur. Wel een zoektocht naar de klik, chemie en het passen in het Newsparkteam. Aansluitend ontving ik een prima concept arbeidsovereenkomst en zei uiteraard direct “Ja”!

Neem die eerste stap

Wil jij ook eens kennismaken en informeel het gesprek aangaan? Meer weten over hoe het is bij Newspark te werken? Ik kom graag naar je toe om mijn ervaringen met je te delen. Bel of WhatsApp via 06 15 05 08 04 of mail naar bb@newspark.nl. Jij zegt het maar!