IT’ers en hun actieve kant!

In navolging op een erg geslaagd Newspark Active Event in 2017 bij de Avontuurfabriek te Loosdrecht, bezochten we opnieuw deze locatie. In tegenstelling tot de vorige keer met bubbel- en bungeevoetbal, deden we nu hele andere activiteiten. De avontuurfabriek kent er overigens meer dan 50, dus keuze te over. Zo ver kwamen we niet, maar tijdens de spelen waarin het de ene keer op individueel uithoudingsvermogen aankwam en de andere keer op teamspirit, deden we goed ons best.

Tijdens een rustige start met jenga XXXL kwam de stemming er direct al goed in. Vervolgens werden we echt actief met Ren Je Rot!

Ons concentratievermogen stelden we op de proef met het ouderwetse spelletje “De Spiraal” met als extra handicap dat je maar 1 arm mocht gebruiken of slecht op 1 been staan.

Op de evenwichtsbalk bleek het zelf slaan met een kussen heel lastig en nog bijna meer reden er vanaf te vallen dan de klappen die je van de ander kreeg. Als het je überhaupt al lukte de ander te raken.

Op het mijnenveld werden ons denkvermogen en draai-symmetrische inzicht uitgebreid getest. Op de skippy-slang stelden ze ons ritmegevoel meer op de proef. Met 6 man synchroon skippyen is toch verdacht moeilijk.

Bij die skippy-slang gingen de voetjes al wel mooi van de vloer, maar bij het echte spel “voetjes van de vloer” bleken we vooral goed in elkaar dwarsbomen.

Volgens de spelbegeleidster verdienden we in ieder geval de 1e prijs voor valsspelen. Maar zelfs ondanks dat haalden we niet de snelste tijd.

Natuurlijk kon een ouderwets potje spijkerbroek hangen niet ontbreken. Opperste concentratie en krachtsinspanning.

Als laatste activiteit en cooling down een rustig stukje samenwerking bij Mikado XXL

En tja, dat alles maakt hongerig! Rowald kon niet wachten zijn vleesjes als eerste op de plaat te krijgen…

Met lichtelijke spierpijn, niet alleen van de activiteiten, maar ook van het lachen, genoten we de volgende dag nog na van alle foto’s en herinneringen aan een gezellige avond.

Op naar het volgende actieve event, de Newspark Mud Run! Of komt de Newspark marathon eerst? Aan welke doe jij mee?