Gezellig newspark Paasdiner

Eindelijk kan het weer en doopten we ons uitgestelde newspark kerstdiner om in een newspark Paasdiner. Een gezellig samenzijn met bijna alle collega’s en hun partners.

Elkaar beter kennen

Uiteraard genoten we eerst van een feestelijk drankje om te toasten op het gezellige samenzijn. Bijna niet voor te stellen dat het bijna 2,5 jaar terug was dat het laatste newspark etentje was. Des te meer genoot iedereen weer van dit gezellige newspark Paasdiner. Gelijk een mooie gelegenheid elkaar en de nieuwe collega’s beter te leren kennen en een aantal nieuwe gezichten onder de partners van collega’s. Na gezellig bijgekletst te hebben onder het genot van een borrelplankje was het tijd aan tafel te gaan.

Aan drie grote tafels gingen de gesprekken vrolijk verder en genoot iedereen van het 3-gangenmenu. Wetenswaardigheden over nieuwe huizen, kinderen, vakanties, weekendjes weg en projecten op het werk werden met elkaar gedeeld. De nieuwe collega’s en partners werden moeiteloos in deze gesprekken betrokken.

Hint jubileumreis

newspark PaasdinerNa het toetje ging de borrel weer gezellig verder en werd het jubileumuitje van newspark besproken. In juli wordt het 10-jarig bestaan dan eindelijk gevierd, aangezien dit door Corona in 2011 niet mogelijk was. Een tweede nieuwsbrief werd uitgedeeld. Deze keer vol met hints over het land waar de reis naartoe gaat. Uiteraard ontbrak een Paasattentie niet en hierop stond ook nog een hint met betrekking tot de bestemming. Volop werd er gediscussieerd en overlegd waar we nu toch met elkaar naartoe gaan. Bijna versprak iemand zich nog, maar wist zich net op tijd te corrigeren.

Al met al kijken we terug op een erg ontspannen en gezellig newspark Paasdiner, dat zeker voor herhaling vatbaar is.