Geweldig jubileumweekend in Keulen

newspark jubileumweekend

Wat was het een geweldig 10-jarig jubileumweekend van newspark in Keulen. People first bij newspark en wat in het vat zit, verzuurt niet! Dus het 10-jarig jubileumuitje, gepland voor 2021, hadden we nog tegoed. Het was één groot feest van het begin tot het einde. Een weekend vol actie, fun, creativiteit, veel Duits eten, proeverijen en bijzondere creaties, want de Gay pride was ook in Keulen. Zoek jij ook een werkomgeving met oog voor jouw persoonlijke wensen, fijne collega’s en gezelligheid? Check onze vacatures!

 

Gemütlichkeit

Vrijdag verzamelden we in de hotelbar met een hapje en drankje. Moeiteloos werden alle nieuwe collega’s en de partners in de groep opgenomen. Iedereen kletste gezellig met iedereen. Het was direct al zo ‘gemütlich’ dat we bijna te laat bij onze eerste activiteit arriveerden.

 

Chocoladeweetjes

Als aftrap bezochten we het chocolademuseum. Tijdens de rondleiding kregen we zicht op hoeveel cacaobonen in een reep gaan, wat het verschil is qua ingrediënten in witte, melk en pure chocolade. Ook het woord cacao als van oorsprong Mexicaans beeld kregen we te zien, maar daarvoor had je wel een rijke fantasie nodig.

Tot slot mochten we uiteraard ook proeven. De chilipeper-chocolade bleek verrassend lekker. De museumwinkel werd dan ook druk bezocht na afloop door alle newsparkers. Na het diner zaten we nog tot laat op het terras met uitzicht op de Rijn of verkenden het kroegleven.

Balanceren op 2 wielen

Zaterdag verkenden we Keulen op de Segway en dat was eerst even oefenen met sturen en het nemen van kleine obstakels. Het was een prachtige route waarin we de Dom bewonderden, over de Hohenzollernbrücke reden, die vol hangt met liefdesslotjes, door parken gingen en langs de haven weer terug.

Na de lunch stond een rondleiding in een van de oudste bierbrouwerijen van Keulen op het programma en was er ruimte op eigen gelegenheid Keulen verder te verkennen. ’s Avonds hadden we ons diner midden in het feestgedruis van de Gay pride aan de Heumarkt. Na afloop konden we ons vanaf het terras nog vergapen aan allerlei bijzonder uitgedoste deelnemers aan de Gay pride. Tot slot dook een aantal van ons het nachtleven van Keulen nog in.

Nachtwacht newspark style

Na het ontbijt zondag was het tijd om creatief aan de slag te gaan. In een prachtig atelier maakten we kennis met kunstenaar Sebastian en gingen we aan de slag. Met elkaar schilderden we een prachtige versie van de “newspark Nachtwacht” die binnenkort een plaats krijgt op ons kantoor. 

Met elkaar schilderden we een prachtige versie van de “newspark Nachtwacht” die binnenkort een plaats gaat krijgen op ons kantoor. Zoek de verschillen…

Na een heerlijke afsluitende lunch was het helaas weer tijd om naar huis te gaan en kijken we op een enorm leuk weekend terug.