Een nieuwe koers voor Dick

Het doet altijd wat pijn in ons “Newspark hart” als een fijne collega ons bedrijf verlaat. Echter, ook bij ons kan het gebeuren dat iemand binnen zijn vakgebied interesses ontwikkelt die anders zijn dan de koers die Newspark vaart. Zo nam Dick Kremer de keuze zich te gaan specialiseren in de ICT rond de Rotterdamse haven en treedt, per 1 december als teamleider, bij RST/Uniport (logistiek/containeroverslag) in dienst.

Binnen Newspark mochten we ruim 4 jaar genieten van Dicks gezelligheid en tomeloze inzet. We kijken met veel plezier op zijn inbreng terug. Ook Dick meldde ons dat hij toch echt wel met een beetje pijn in zijn hart Newspark verlaat. ” Ik heb veel geleerd bij jullie en tijdens mijn opdrachten via Newspark. Het was zeker geen gemakkelijke keuze, maar mijn passie lonkt, want ja die containerbusiness vind ik geweldig.”

Natuurlijk lieten we Dick niet gaan zonder zijn afscheid te vieren met een goed diner bij de plaatselijke Griek.

 

 

Daarnaast lieten we Dick natuurlijk niet gaan zonder een aandenken aan Newspark. Een mooie goodie bag met Newspark producten voor praktisch gebruik. Om ons niet te vergeten en zeker nog eens terug te denken aan die leuke collega’s en tijd bij ons.

Dick, veel succes in je nieuwe baan, we gaan je missen!