Collega Wessel gaat trouwen, hoe gaan we hem terugzien?

Onze collega Wessel van Newspark had afgelopen vrijdag de laatste dag op zijn project bij de Rabobank. Tenminste voorlopig, want hij heeft nu 4 weken vrij voor zijn huwelijk en huwelijksreis. Aangezien we niet weten hoe Wessel als getrouwde man terugkeert, regelde de Rabobank toch maar even een “afscheidslunch” voor hem.

Waar Wessel dacht gewoon even te gaan lunchen met wat collega’s werd het, tot zijn grote verrassing, heerlijk pannenkoeken eten in een werfkelder met 25+ collega’s. Een gezellig feestmaal, dat hem goed smaakte.

 

 

Aangezien Wessel vrijdag nog in de veronderstelling verkeerde dat zijn broer de volgende dag gewoon langs kwam voor een bakkie, en niet voor een “vrijgezellenparty”, konden wij het niet nalaten hem nog een paar Taekwondokunsten te laten vertonen. Hij is hierin erg goed en ging er helemaal voor, zoals te zien op onderstaande foto.

En natuurlijk kon ook een mini workshop linedance op de Oude Gracht niet ontbreken. Het hoort er natuurlijk bij dat je als vrijgezel “bijzondere” opdrachten mag uitvoeren. Ook dit deed hij vol overgave.

Eens zien hoe Wessel getrouwd als een heel andere “man” terugkomt over 4 weken…

Wij bij Newspark zijn reuze benieuwd en wensen hem een prachtige honeymoon toe!