Wij zijn op zoek naar

Testautomation engineers

Binding met collega’s

We vinden het belangrijk dat je de binding met Newspark niet verliest. Immers, 90% van je werkbare tijd breng je door op de klantlocatie. Binnen Newspark heerst een hechte teamgeest en goede sfeer. We zijn allemaal harde werkers, maar vinden plezier in ons werk het allerbelangrijkste.

Kennis delen staat hoog in het vaandel!

De KnowledgeSquad doet dit door invulling te geven aan kennissessies, opleiding en training en elkaar te ondersteunen bij vraagstukken waar we bij opdrachtgevers tegenaan lopen. Bij ons krijg je collega’s die communicatief, sociaal, gedreven en betrokken zijn; niet alleen zakelijk, maar ook privé.

 

De meest interessante opdrachten

Newspark beschikt over een zeer uitgebreid netwerk en werkt met veel partijen samen. Dit resulteert in een groot aantal opdrachten bij een gevarieerd scala aan eindklanten.

Bij het werven van een voor jou passende opdracht betrekken we je intensief. Wat past bij jouw persoonlijke ambities, leerdoelen en natuurlijk ook de reisafstand. Aan deze match hechten wij meer waarde dan een hoog tarief, zodat we ook op lange termijn “de lerende organisatie” borgen. Zo is Daniël dolblij met zijn opdracht bij Transavia en Jasper met die bij Defensie.

Tijdens de uitvoering van je opdracht coachen we je op alle vlakken en ondersteunen je bij de ontwikkeling van je hard- en soft-skills. Daarnaast is er altijd een open dialoog over sociale zaken en je werk/privé balans. Het totale plaatje moet zorgen dat je steeds met plezier naar je werk gaat.

Dynamiek

Newspark is een jong en dynamisch bedrijf. Niet alleen omdat we sinds 2011 bestaan, maar ook doordat we continu een stuk ondernemerschap aan de dag leggen. Immers, de markt om ons heen verandert en dat is vooral merkbaar in de ICT dienstverlening.

Het is zaak je te onderscheiden op kennis en issues die bij klanten spelen. Voor consultants die hun markt- en vakkennis weten te verzilveren met initiatieven, in de richting van nieuwe producten, proposities of klantrelaties binnen onze vakgebieden, is bij ons alle ruimte. Door onze omvang en flexibiliteit kun je steeds uitdagende opdrachten invullen en daarnaast invloed uitoefenen op de verdere groei en vormgeving van Newspark. Zo was Silvio onlangs betrokken bij een film die IBM bij de Rabobank maakte.

 

Continuïteit en prima arbeidsvoorwaarden

De keuze voor een nieuwe werkgever maak je niet zomaar en is voor langere tijd. Wij zijn van mening dat hierbij een wederzijds commitment hoort. Newspark biedt in beginsel arbeidscontracten met condities die marktconform+ zijn. We investeren graag in goede professionals met de potentie in onze “lerende organisatie” te groeien.

Deze doelstelling is dus echt een andere benadering dan: “Mooi, een goed cv, die hebben we zo op een opdracht en bieden we een halfjaar contract aan”.

Wil jij je unieke kennis maximaal verzilveren? Dat kan! We kennen ook de Newspark Flex formule. Je bent dan ondernemer in dienstverband. Meer weten? Kijk op Newspark Flex.

Newspark valt onder BlueGroup IT, een investeringsmaatschappij die onze beoogde groei financiert en prima backoffice faciliteiten biedt.

 

Realisatie van je ambitie

Onze gezamenlijke ambitie is Newspark te laten groeien. De fundamenten zijn stevig genoeg om de specialist met een omvang van 50 consultants te worden.

Vind jij het leuk betrokken te zijn bij onze groei en vooral mede vorm en inhoud te geven aan het “Newspark van morgen”? Aarzel niet, wij gaan graag met je in gesprek!