WAarom NEWSPARK?

Newspark staat vanouds bekend als een bedrijf gespecialiseerd in testautomation. Ons best bewaarde geheim is dat we ook een aantal stevige .net ontwikkelaars aan boord hebben die erg succesvol zijn in de invulling van projecten bij onze klanten.

Voor 2020 willen we deze groep meer aandacht geven en laten groeien. Niet alleen in aantal, maar vooral ook in kennis en niveau. Als we daarin de goede richting te pakken hebben zal deze groep een nieuw bedrijf worden. Een bedrijf met een eigen identiteit, een nieuwe naam in de markt en een eigen aanpak. Het mooie is dat we al een vliegende start hebben met 3 senior developers en een rijdende trein die nu nog Newspark heet. Onze uitdaging is echter dat we nog te weinig mensen kennen die mee zouden willen doen aan dit initiatief. Misschien iets voor jou? Kun jij helpen? Seniors only……

WAT GA JE DOEN?

Deze rol is tweeledig, je gaat zowel strategisch als operationeel aan de slag. Een deel van je tijd (3-4 dagen p/w) ben je als senior .NET developer bij onze klanten gedetacheerd. De overige dagen werk je aan onze Microsoft propositie als teamlead .NET. Zo organiseer je Meetups, geeft richting aan de visie en strategie op ons vakgebied en spreekt sollicitanten. Verder geef je samen met je collega’s vorm en inhoud aan kennismanagement.

Naar de development community toe ben je ons “uithangbord”  en je onderhoudt de connectie met Microsoft.

Met de beoogde groei van ons team is onze verwachting dat je inzet als .Net developer bij de klant geleidelijk terugloopt. Op den duur biedt dit je dus de mogelijkheid door te groeien naar een fulltime rol als Teamlead .NET.

Wat moet jij in huis hebben?

In meerdere projecten heb je minimaal 10 jaar ervaring opgedaan. Bijvoorbeeld in de rol van lead developer of een gelijkwaardige functie. Het is belangrijk dat je beschikt over een ondernemersgeest en een zelfstarter bent.

verder verwachten wij:
  • Een afgeronde HBO/WO opleiding
  • De beschikking over een uitgebreid netwerk in de development community
  • Zeer goede bekendheid met de producten en (cloud)diensten van Microsoft
  • Een extraverte persoonlijkheid met sterke communicatieve skills
  • Ruime ervaring met de huidige detacheringsmarkt

Interesse? Stuur een mail aan Rowald Pouderoyen rp@newspark.nl

Gelijk reageren?

Vul dan onderstaand contact formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.