WAAROM NEWSPARK?

Newspark staat vanouds bekend als een bedrijf gespecialiseerd in testautomation. Ons best bewaarde geheim is dat we ook een aantal stevige .net ontwikkelaars aan boord hebben die erg succesvol zijn in de invulling van projecten bij onze klanten.

Voor 2020 willen we deze groep meer aandacht geven en laten groeien. Niet alleen in aantal, maar vooral ook in kennis en niveau. Als we daarin de goede richting te pakken hebben zal deze groep een nieuw bedrijf worden. Een bedrijf met een eigen identiteit, een nieuwe naam in de markt en een eigen aanpak. Het mooie is dat we al een vliegende start hebben met 3 senior developers en een rijdende trein die nu nog Newspark heet. Onze uitdaging is echter dat we nog te weinig mensen kennen die mee zouden willen doen aan dit initiatief. Misschien iets voor jou? Kun jij helpen?

WERK

Als .NET Developer help je onze klanten bij het ontwikkelen en implementeren van .NET applicaties. Veelal in SCRUM en DevOps omgeving. Daarbinnen bouw je zelfstandig aan de software en zoek je naar manieren om deze (technisch) te verbeteren. Ook het opstellen van programmaspecificaties en de inrichting van applicatiestructuren maken regelmatig onderdeel uit van je opdracht. Denk hierbij aan het inrichten van een CI/CD straat op basis van Azure Devops. Qua technologie werk je doorgaans met .NET Core, Angular, Microservices enz.

Belangrijk is dat je creatief bent. De technologische veranderingen volgen elkaar razend snel op. Dat wat we vandaag opschrijven, kan morgen alweer “oud” zijn. Jij kent .NET door en door en verdiept je met passie continu in nieuwe ontwikkelingen.

Wat we van jou verwachten?

Jij staat als zelfstandige developer voor de kwaliteit van je producten en gaat klantgericht te werk. Complexe vraagstukken los jij op. Hiertoe zet jij de nieuwste Microsoft-technologieën creatief in, zonder het doel van de oplossing uit het oog te verliezen. Bij voorkeur beschik je over:

  • Een afgeronde HBO- of universitaire opleiding Informatica of Software Engineering
  • Brede kennis van . NET platform (onder andere C#, ASP.NET, WCF, WPF, WF en Linq)
  • Minimaal twee jaar ervaring als .NET Developer bij grote organisaties
  • Kennis van en ervaring met Agile werken
  • Ervaring met Visual Studio.NET en Team Foundation Server
  • Bij voorkeur ervaring met CSS3, HTML5, jQuery, Angular en Microsoft Azure
  • Ervaring met Design Patterns
  • De drive jezelf continu verder te ontwikkelen.
Wat biedt Newspark jou?

Een platte informele compacte organisatie met de kans om je stempel te drukken op identiteit en aanpak! Enne…..seniors only…

Meer weten over Newspark?

App of bel Rowald Pouderoyen via +31 6 388 204 80. Mailen mag ook rp@newspark.nl

Liever via de site reageren? Vul onderstaand contactformulier in en je hoort spoedig van ons.

Onze cultuur Uitjes en events Onze kennis  Newspark Flex