SCRUM en DevOps

Als .NET Developer help je onze klanten bij het ontwikkelen en implementeren van .NET applicaties. Veelal in SCRUM en DevOps omgeving. Daarbinnen bouw je zelfstandig aan de software en zoek je naar manieren om deze (technisch) te verbeteren. Ook het opstellen van programmaspecificaties en de inrichting van applicatiestructuren maken regelmatig onderdeel uit van je opdracht. Denk hierbij aan het inrichten van een CI/CD straat op basis van Azure Devops. Qua technologie werk je doorgaans met .NET Core, Angular, Microservices enz.

Belangrijk is dat je creatief bent. De technologische veranderingen volgen elkaar razend snel op. Dat wat we vandaag opschrijven, kan morgen alweer “oud” zijn. Jij kent .NET door en door en verdiept je met passie continu in nieuwe ontwikkelingen.

Ambitie en afwisseling

Bij diverse bedrijven uit verschillende sectoren werk je aan verschillende projecten. Zo blijft je werk afwisselend en bovendien helpt het je in korte tijd enorm veel kennis op te doen. Hierbij vinden we jouw ambitie belangrijk. Welke dingen vindt jij belangrijk qua inhoud, ambitie en reisafstand. Aan die match hechten wij veel waarde. Zo borgen we onze “lerende organisatie”, ook voor de lange termijn!

Wat we van jou verwachten?

Jij staat als zelfstandige developer voor de kwaliteit van je producten en gaat klantgericht te werk. Complexe vraagstukken los jij op. Hiertoe zet jij de nieuwste Microsoft-technologieën creatief in, zonder het doel van de oplossing uit het oog te verliezen.

Verder beschik jij als .Net developer over:
  • Een afgeronde HBO- of universitaire opleiding Informatica of Software Engineering
  • Brede kennis van . NET platform (onder andere C#, ASP.NET, WCF, WPF, WF en Linq)
  • Minimaal twee jaar ervaring als .NET Developer bij grote organisaties
  • Kennis van en ervaring met Agile werken
  • Ervaring met Visual Studio.NET en Team Foundation Server
  • Bij voorkeur ervaring met CSS3, HTML5, jQuery, Angular en Microsoft Azure
  • Ervaring met Design Patterns
  • De drive jezelf continu verder te ontwikkelen.
Wat biedt Newspark jou?

Een organisatie met teamgeest, interesse in elkaar, leuke events en een aanpak voor kennismanagement. Voor jou zoeken we steeds naar de mooiste opdrachten en uiteraard bieden we een prima salaris en arbeidsvoorwaarden.

Of misschien ben je toe aan meer ondernemerschap en wil je 70% van je omzet als salaris verdienen? Check dan onze Newspark Flex formule!

Meer weten over Newspark?

App of bel Rowald Pouderoyen via +31 6 388 204 80. Mailen mag ook rp@newspark.nl

Liever via de site reageren? Vul onderstaand contactformulier in en je hoort spoedig van ons.

Onze cultuur Uitjes en events Onze kennis  Newspark Flex