Wat je doet @Newspark

Als .NET Developer / Software Engineer help je onze klanten bij het ontwikkelen en implementeren van .NET applicaties. Veelal in teamverband en vaak binnen Agile omgevingen, denk hierbij aan SCRUM en DevOps. Daarbinnen bouw je zelfstandig een deel van of de gehele software en zoek je naar manieren om deze (technisch) te verbeteren. Ook maken het opstellen van programmaspecificaties en de inrichting van applicatiestructuren regelmatig onderdeel uit van je opdracht. Zoals bijvoorbeeld het neerzetten van een CI/CD straat op basis van Azure Devops. Qua gebruikte technologie werk je met .NET Core, Angular, Microservices enz.

Belangrijk is vooral ook out-of-the box blijven denken. De technologische veranderingen volgen elkaar razend snel op. Dat wat we vandaag opschrijven, kan morgen alweer “oud” zijn. Echter, voor jou is dat geen enkel probleem! Jij kent .NET door en door en verdiept je met passie continu in nieuwe ontwikkelingen.

Verschillende opdrachten!

Leuk is, dat je bij diverse bedrijven uit verschillende sectoren over de vloer komt. Zo blijft je werk afwisselend en bovendien helpt het je in korte tijd enorm veel kennis op te doen. Reistijd daarentegen is waarschijnlijk niet je hobby. Samen met jou kijken we naar passende opdrachten qua inhoud, ambitie en reisafstand. Aan die match hechten wij meer waarde dan een hoog tarief. Ook op lange termijn borgen we graag “onze lerende organisatie”.

Wat we van jou verwachten?

Jij staat als goede zelfstandige Developer voor kwaliteit en gaat klantgericht te werk. Je bent in staat complexe vraagstukken op te lossen. Hiertoe zet jij de nieuwste Microsoft-technologieën creatief in, zonder het doel van de oplossing uit het oog te verliezen. Verder werk je graag in teamverband en bent niet vies van wat afwisseling in je werk.

Jij beschikt als .Net developer over:
  * Een afgeronde HBO- of universitaire opleiding Informatica of Software Engineering
  * Minimaal twee jaar ervaring als .NET Developer
  * Brede kennis van .NET platform (onder andere C#, ASP.NET, WCF, WPF, WF en Linq)
  * Kennis van en ervaring met Agile werken
  * Visual Studio.NET en Team Foundation Server zijn je niet vreemd
  * Bij voorkeur ervaring met CSS3, HTML5, jQuery, Angular en Microsoft Azure
  * Design Patterns zijn niet nieuw
  * De drive jezelf continu verder te ontwikkelen
Wat biedt Newspark jou?

Een organisatie met teamgeest, interesse in elkaar, leuke events en een aanpak voor kennismanagement. Voor jou zoeken we steeds naar de mooiste opdrachten en uiteraard bieden we een prima salaris en arbeidsvoorwaarden.

meer weten over Newspark?

Je bent van harte welkom op ons kantoor of we komen naar jou toe, als je dat veel handiger vindt!
App of bel Olaf Winkel, onze .Net Unit Manager, via +31 6 485 60 664. Mailen mag ook ow@newspark.nl

Liever via de site reageren? Vul onderstaand contactformulier in en je hoort spoedig van ons.

Of misschien ben je toe aan meer ondernemerschap en wil je 70% van je omzet als salaris verdienen?

Check dan onze Newspark Flex formule!

Onze cultuur Uitjes en events Onze kennis  Newspark Flex