In deze rol ben je bij onze klanten verantwoordelijk voor vraagstukken rondom de software ontwikkel- en beheerprocessen. Je adviseert klanten over de toepassing van technology en ontwikkelprocessen. Je spart met developers en testers over de architectuur van CI/CD, het verhogen van de kwaliteit van software en het optimaliseren van het delivery proces.

Daarbij pas je moderne technologie toe die gerelateerd is aan de “delivery pipeline” zoals we steeds meer zien bij Agile omgevingen. Je hebt het DNA van een developer en wil je ervaring graag verzilveren door het toepassen van moderne tools op het gebied van CI en CD, waarbij je affiniteit met testautomation je zeker helpt.

Je beschikt over minimaal 5 jaar ervaring als software Engineer/Architect in een .NET of Java omgeving. Bent bekend met DevOps en hebt ervaring en affiniteit met Build-, Test- en Release automation. Daarnaast sta je steeds open voor nieuwe technologie die het mogelijk maakt de kwaliteit en de snelheid van het opleveren van software te verhogen.

Interesse? Stuur een mail aan Rowald Pouderoyen rp@newspark.nl

Wat betekent werken bij Newspark?

Wij onderscheiden ons met onze cultuur, events en de aanpak van kennismanagement. We bieden je steeds de mooiste opdrachten en uiteraard krijg je daar een prima salaris bij.

Ben je toe aan meer ondernemerschap en wil je 70% van je omzet als salaris verdienen? Check de Newspark Flex formule!

Onze cultuur Uitjes en events Onze kennis Newspark Flex

Gelijk reageren?

Vul dan onderstaand contact formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.