Wie zoeken we?

Voor deze vacature Business Unit Manager .NET in ieder geval géén doorgewinterde manager, pratend pak of new business sales tijger. 

Wij zoeken een ervaren lead .NET developer die ongelooflijk goed is in zijn/haar vak. Die ervaring wil je graag verzilveren door onze groep developers nóg sterker te maken.

Wat ga je doen?

Deze rol is tweeledig, je gaat zowel strategisch als operationeel aan de slag. Een deel van je tijd (3-4 dagen p/w) ben je als Lead .NET developer bij onze klanten gedetacheerd.

De overige dagen werk je aan onze Microsoft propositie als Business Manager .NET. Zo organiseer je Meetups, geeft richting aan de visie en strategie op ons vakgebied en spreekt sollicitanten. Verder geef je samen met je collega’s vorm en inhoud aan kennismanagement.

Naar de development community toe ben je ons “uithangbord”  en je onderhoudt de connectie met Microsoft.

Met de beoogde groei van ons team is onze verwachting dat je inzet als .Net developer bij de klant geleidelijk terugloopt. Op den duur biedt dit je dus de mogelijkheid door te groeien naar een fulltime rol als Business Unit Manager .NET.

Wat moet jij in huis hebben?

In meerdere projecten heb je ervaring opgedaan. Bijvoorbeeld in de rol van lead developer of een gelijkwaardige functie. Het is belangrijk dat je beschikt over een ondernemersgeest en een zelfstarter bent.

verder verwachten wij:
  • Een afgeronde HBO/WO opleiding
  • De beschikking over een uitgebreid netwerk in de development community
  • Zeer goede bekendheid met de producten en (cloud)diensten van Microsoft
  • Een extraverte persoonlijkheid met sterke communicatieve skills
  • Ruime ervaring met de huidige detacheringsmarkt

Interesse? Stuur een mail aan Rowald Pouderoyen rp@newspark.nl

Wat betekent werken bij Newspark?

Wij onderscheiden ons met onze cultuur, events en de aanpak van kennismanagement. We bieden je de kans en vrijheid te ondernemen en uiteraard ontvang je daar een prima salaris voor.

Voor de mensen die toe zijn aan meer ondernemerschap en 70% van hun omzet als salaris willen verdienen, ontwikkelden wij de Newspark Flex formule!

Onze cultuur Uitjes en events Onze kennis  Newspark Flex

Gelijk reageren?

Vul dan onderstaand contact formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.