André Koene

Testengineer

 
“Enthousiast, resultaatgericht, teamplayer”

André is een stevige testprofessional met ruim drie jaar ervaring in het vak. In zijn laatste opdrachten heeft hij zich gespecialiseerd in mobile testing en verdiept hij zich in testautomation. Hij heeft relevante ervaring met Agile/Scrum, waarbij hij ook met offshore teams in India gewerkt heeft. André is een betrokken sociale teamplayer, harde werker en communicatief vaardig.

Arjen Oetomo

Testautomation/CD Engineer/Developer

 
“Oog voor kwaliteit”

Arjen heeft het DNA van een developer en heeft ervaring opgedaan op het gebied van infrastructuur en softwareontwikkeling met name binnen de finance industrie. Arjen is bovenal consultant op het gebied van testautomatisering en de inzet van tools in complexe ontwikkelomgevingen. Met zijn oog voor kwaliteit en creatieve inzet is Arjen de technische spil in ieder scrumteam.

Bert Braaksma

Testconsultant

 
“Kwaliteit met een hoofdletter K”

Bert is een ervaren, zeer breed georiënteerde testconsultant met ruimte ervaring op het gebied van processen, requirements, tools en technieken. Daarnaast staat Bert voor openheid, transparantie, zelfsturing, resultaatgerichtheid, vriendelijkheid en samenwerking en voelt zich daarom als een vis in het water in menig Agile/scrum-team.
Nieuwsgierigheid en analytisch inzicht maakt dat Bert zich graag verdiept in alles wat er op zijn pad komt. Op pragmatische wijze levert Bert altijd de juiste bijdrage aan de kwaliteit van het eindproduct.

Daniel de Bruijn

Testautomation engineer

 
“Pragmatische teamspeler”

Quality Assurance vanuit het oogpunt van de eindgebruiker is waar Daniel sinds 2012 zich mee bezig houdt. Vanuit zijn expertise als Usability Engineer is Daniel doorgegroeid naar een volwaardige Test Automatiseerder, en weet ondanks zijn oog voor detail altijd een helicopterview te behouden. Daniel is een pragmatische teamspeler die razendsnel uitdagingen oppakt en zich eigen maakt.

Dirk Driessen

Full stack .net developer

 
“De technologie praktisch toepassen”

Dirk is een software developer met meer dan 15 jaar concrete ervaring. Hij heeft zich steeds verdiept in nieuwe technologie met het accent op Microsoft en het .net framework. Vanuit deze ervaring vindt Dirk het interessant om complexe migraties te realiseren, maar gaat hij ook graag aan de slag met Azure en andere moderne tools. Dirk is een gedreven teamspeler, pragmaticus met humor en wil steeds het best haalbare resultaat voor zijn klant neerzetten.

Donja van der Waal

office/marketing manager

 
“rEsultaatgericht en betrokken”

Mijn kracht ligt in het verbinden van partijen en personen met oog voor details en met mijn praktische hands-on mentaliteit, regel ik zaken doelgericht, denk mee en kom met ideeën. Of het nu gaat om organisatorische taken, marketing, administratie of relatiemanagement en het inkopen van diensten of materialen, ik ben erbij betrokken. Graag draag ik verantwoordelijkheden en hecht veel waarde aan open, duidelijke communicatie en teamspirit.

Eric Klooster

Senior technisch Test Engineer

 
“Stabiel en gedreven”

Eric is een senior tester met een brede technische achtergrond. Hij heeft ruime ervaring binnen diverse branches en heeft zich gespecialiseerd in de toepassing van testtools en testautomation toepassingen. Eric is stevig in de communicatie, integer, gedreven en vooral een loyale teamspeler.

Gerard van Wengerden

Senior Testautomation/CD Engineer

 
“Het beste uit mensen halen”

Gerard heeft een rijke ervaring als software engineer, en heeft quality management aan zijn portfolio toegevoegd. Zo is hij steeds de drijvende kracht achter de inzet van testautomatisering binnen scrumteams, waarbij hij zijn ervaring opgedaan heeft binnen finance, utilities en zakelijke dienstverlening.Gerard is een zeer loyale teamspeler en weet daarmee steeds het beste uit mensen te halen.

Jasper van Dijk

Developer

 
“Bouwen aan kwaliteit”

Jasper is een ervaren software developer met oog voor nieuwe technologie. Naast zijn functionele inzicht heeft hij ervaring met vraagstukken op het gebied van technische architectuur en is hij sparringspartner voor menig medior developer en tester. Het accent van zijn kennis ligt bij het .NET framework, maar hij heeft ook affiniteit met CI/CD en testautomation. Jasper is een sociale teamspeler, positief vasthoudend en gaat door tot de kwalitatief beste oplossing.

Jasper Plak

Director Newspark Flex

 
“Transparantie, expertise en modern werkgeverschap”

Newspark Flex staat voor een manier van werken waarin kennis en expertise centraal staan in combinatie met goed, modern werkgeverschap. Een formule waarin Jasper gelooft. Hij garandeert transparantie en een eerlijke, juiste verdeling tussen arbeid & verdiensten, waarin de professional zelf richting geeft aan zijn eigen carrière. Vakvolwassenheid en professionaliteit zijn hierin voorwaarden voor succes. Uit zijn ruim 8 jaar managementervaring in de IT Detachering zijn in de Newspark Flex module alle goede elementen en ervaringen samengevoegd. Met deze Newspark Flex formule zijn we klaar voor de toekomst en verwerft Newspark een unieke positie in de markt.

Jurgen Alebregtse

Testautomation Engineer

 
Technisch én communicatief

Na opgeleid te zijn in de commercie, zag Jurgen kansen in de IT. Nu heeft hij ruim 2 jaar technische kennis opgedaan door zich te specialiseren in testautomatisering. Door zijn onuitputtelijke nieuwsgierigheid en leergierigheid begrijpt hij vaak snel hoe de vork in de steel zit en kan hij kritisch zijn op de juiste momenten. Jurgen denkt graag mee om samen de beste oplossingen te bedenken en werkt hard om deze te realiseren.

Menno Pot

Scrummaster/Testautomation coördinator

 
“Gepassioneerd en pragmatisch”

Menno is een sociale, scherpe en communicatief vaardige testcoördinator met een oorsprong in het ontwerpen, programmeren en testen van embedded systemen. Zijn leergierigheid en precisie komen goed van pas bij test- en kwaliteitsvraagstukken in ieder multi diciplinair team, waarbij hij ook als scrummaster of productowner de zaken regelt en tevens zijn kennis van testautomatisering inbrengt. Door zijn gepassioneerde en pragmatische aanpak realiseert Menno steeds samen met de klant en zijn team de beste oplossing voor complexe kwaliteitsvraagstukken.

Ollie Hendriks

Scrummaster/Testautomation coördinator

 
“Staan voor kwaliteit”

Ollie is een kwaliteitsconsultant die vanuit zijn kennis en passie voor zijn vak zijn teamleden steeds motiveert. Zijn didactische vaardigheden komen goed van pas om agile werkwijzen te verbeteren en om de toepassing van testautomation te implementeren. Hij is communicatief vaardig, gedegen en altijd scherp en heeft ervaring binnen de zorg, onderwijs, media en finance. Ollie is een sociale teamplayer; een harde werker gedreven door het beste resultaat en een tevreden klant.

Patrick Roije

Test Engineer

 
“Ambitieus & betrokken”

Patrick heeft als test consultant een natuurlijke aanleg om de kwaliteit te beoordelen, gebreken vast te stellen en processen te verbeteren. Daarnaast is hij sociaal en maken zijn behulpzaamheid en een goede dosis humor hem tot een professional die merkbaar bijdraagt aan het succes van teams.

Pieter Hogeterp

Senior Testconsultant

 
“Kwaliteit staat voorop”

Pieter is senior testconsultant in hart en nieren. Met zijn brede ervaring in het testen van bedrijfsapplicaties is hij in staat de optimale en best haalbare teststrategie voor een project te bepalen en uit te voeren. Door zijn sterk ontwikkelde analytische vermogen behoudt hij overzicht, zonder details uit het oog te verliezen. Voordoen en meedoen is zijn credo om op een gestructureerde en transparante manier te zorgen voor de beste resultaten.

Remo Maas

QA consultant – Analist

 
“De best passende oplossing”

Remo is senior technisch consultant met test- en (business) process architecture expertise. Hij heeft ruime ervaring in het opzetten, optimaliseren en coördineren van operationele project- of scrumteams. Remo is creatief en weet requirements te vertalen naar pragmatische en gestructureerde oplossingen, met oog voor commerciële en operationele aspecten. Remo heeft diepgaande kennis van telecom en OV, maar kan, zowel vanuit zijn leiderschap als technisch-inhoudelijke ervaring, prima resultaten neerzetten binnen andere branches.

Rick Storcken

Test Engineer

 
“Nieuws- en leergierig”

Rick is een gedreven en analytische test engineer, met een achtergrond in technische geneeskunde. Het modelmatig en systeemdenken past hij graag toe bij het definiëren en testen van de juiste requirements. Hij gaat uitgebreide backend systemen niet uit de weg, en bijt zich graag vast in complexe architectuur. Zowel in het water (waterpolo) als op de kant (de werkvloer) is Rick een echte teamspeler, en draagt hij graag bij aan de positieve resultaten die je als team kunt neerzetten.

Rowald Pouderoyen

Managing Director

 
“Kennis delen als kracht”

Rowald is ondernemer in hart en nieren. Met de oprichting van Newspark gaf hij invulling aan zijn visie: een dynamisch en lerend bedrijf met ambitieuze mensen die positief in het leven staan en van daaruit optimale klantprestaties realiseren. Rowald heeft ruim 25 jaar ICT ervaring, en heeft tot 5 jaar terug in consultancy- en salesrollen voor grote ICT leveranciers gewerkt. Hij is in staat iedere ICT professional te helpen om sociale en zakelijke belangen op authentieke wijze samen te brengen en boekt daarmee met name ook resultaten voor de lange termijn.

Silvio Cacace

Senior Testconsultant

 
“Pragmatisch en transparant”

Silvio is een zeer ervaren test professional met veel (hands on) ervaring binnen zowel waterval als Agile (Scrum) trajecten. Silvio heeft het vermogen zichzelf snel aan te passen aan nieuwe en complexe projecten/omgevingen en vindt het steeds weer een uitdaging om het testproces gestructureerd en transparent in te richten en uit te voeren.

Tobias Verhoog

Testautomation Engineer

 
“Samen weten we meer”

Tobias heeft als ervaren consultant een brede kijk op testautomation projecten. Door zijn bedrijfskundige achtergrond, bekijkt hij resultaatgericht welke waarde hij aan projecten kan toevoegen. Als ervaren tester maakte hij deel uit van diverse scrum teams en werkte met verschillende testtools. Teamdynamiek vindt hij belangrijk en met zijn nieuwsgierige aard ontdekt hij graag alles over de organisatie en de collega’s waarmee hij samenwerkt.

Wessel Braakman

Testautomation engineer

 
“Toevoegen van waarde”

Wessel is een enthousiaste testprofessional met een passie voor testautomatisering en innovatieve technologie. Binnen zijn loopbaan heeft hij in verschillende branches en landen ervaringen opgedaan. Dit maakt hem tot een flexibele teamplayer die snel van context kan wisselen. Wessel is breed geïnteresseerd en kan zich complexe materie snel eigen maken, waardoor hij vaak een vraagbaak vormt binnen projecten. Wessel streeft er altijd naar om op zowel persoonlijk als professioneel vlak iets toe te voegen aan een team of project.