André

Testautomation engineer

 
“Enthousiast, resultaatgericht, teamplayer”

André is een stevige en breed georiënteerde testprofessional, die goed zijn mannetje staat zowel op vlak van functionele als technische requirements. Andre krijgt energie van teams op een hoger niveau te tillen zowel procesmatig als in het toepassen van moderne tools en technieken. In recente projecten heeft hij zich onder meer thuis gewaand in de wereld van C#,  Specflow, Javascript, Postman en AutoIT. Hij past deze kennis graag toe maar verdiept zich dus ook graag in nieuwe toepassingen. André is een betrokken sociale teamplayer, harde werker en communicatief vaardig.

Bert

Testconsultant / Knowledge squad

 
“Kwaliteit met een hoofdletter K”

Bert is een ervaren, zeer breed georiënteerde testconsultant met ruime ervaring op het gebied van processen, requirements, tools en technieken. Daarnaast staat hij voor openheid, transparantie, zelfsturing, resultaatgerichtheid, vriendelijkheid en samenwerking. In menig Agile/scrum-team voelt zich dan ook als een vis in het water.
Nieuwsgierigheid en analytisch inzicht maken dat Bert zich graag verdiept in alles wat op zijn pad komt. Op pragmatische wijze levert hij altijd de juiste bijdrage aan de kwaliteit van het eindproduct.

Brigitte

Office Manager

 
“Ambitieus, georganiseerd, teamplayer.”

Een echte teamplayer, dat is de omschrijving die Brigitte op het lijf geschreven is. Organiseren en ondersteunen doet zij graag, en dat zijn belangrijke onderdelen van het werk als Officemanager. Haal het beste van jezelf naar boven, dat is waar zij zowel bij Newspark als privé elke dag weer naar streeft.

Daniel 

Testautomation engineer / Knowledge Squad

 
“Pragmatische teamspeler”

Quality Assurance vanuit het oogpunt van de eindgebruiker is waar Daniel zich sinds 2012 mee bezighoudt. Vanuit zijn expertise als Usability Engineer is Daniel doorgegroeid naar een volwaardige Test Automatiseerder en weet, ondanks zijn oog voor detail, altijd een helikopterview te behouden.
Daniel pakt als pragmatische teamspeler razendsnel uitdagingen op en maakt zich die eigen.

Eric

Senior technisch Test Engineer

 
“Stabiel en gedreven”

Eric is een senior tester met een brede technische achtergrond. Hij heeft ruime ervaring binnen diverse branches en heeft zich gespecialiseerd in de toepassing van testtools en testautomation toepassingen. Eric is stevig in de communicatie, integer, gedreven en vooral een loyale teamspeler.

Faroek Lissone
Faroek

Senior Business Intelligence Test Engineer

 
“Resultaatgerichte teamplayer”

Faroek is een enthousiaste en veelzijdige Senior Test Engineer met ambitie en meedenkend vermogen. Hij heeft ervaring met SCRUM en het, onder tijdsdruk, uitvoeren van systeem-, functionele-, gebruikers- en acceptatietest. Faroek is gemakkelijk in de omgang en voert gedreven zijn opdrachten succesvol uit met zijn resultaatgerichte instelling. Zijn ruim 13 jaar test automation ervaring deed hij op tijdens projecten in diverse branches als de financiële wereld, luchtvaart en uitgeverij.

Gerard 

Senior Testautomation/CD Engineer

 
“Het beste uit mensen halen”

Gerard heeft een rijke ervaring als software engineer, en heeft quality management aan zijn portfolio toegevoegd. Zo is hij steeds de drijvende kracht achter de inzet van testautomatisering binnen scrumteams, waarbij hij zijn ervaring opgedaan heeft binnen finance, utilities en zakelijke dienstverlening. Gerard is een zeer loyale teamspeler en weet daarmee steeds het beste uit mensen te halen.

Jasper 

Senior .NET Developer

 
“Bouwen aan kwaliteit”

Jasper is een ervaren software developer met oog voor nieuwe technologie. Naast zijn functionele inzicht heeft hij ervaring met vraagstukken op het gebied van technische architectuur en is hij sparringspartner voor menig medior developer en tester. Het accent van zijn kennis ligt bij het .NET framework, maar hij heeft ook affiniteit met CI/CD en testautomation. Jasper is een sociale teamspeler, positief vasthoudend en gaat door tot de kwalitatief beste oplossing.

Jerry

Testautomation engineer

 
“Betrokken, geduldig en behulpzaam”

Jerry is een consultant die graag zijn kennis deelt en anderen altijd zal helpen. Door jarenlang een bijbaan in de beveiliging te hebben gehad, heeft hij geleerd met iedereen overweg te kunnen. Met zijn achtergrond in de communicatie heeft hij altijd een positief effect op het team waarvan hij deel uitmaakt. Jerry is loyaal, enorm leergierig en een harde werker.

Jurgen

Testautomation Engineer / Knowledge Squad

 
Technisch én communicatief

Na opgeleid te zijn in de commercie, zag Jurgen kansen in de IT. Nu heeft hij ruim 2 jaar technische kennis opgedaan door zich te specialiseren in testautomatisering. Door zijn onuitputtelijke nieuwsgierigheid en leergierigheid begrijpt hij vaak snel hoe de vork in de steel zit en kan hij kritisch zijn op de juiste momenten. Jurgen denkt graag mee om samen de beste oplossingen te bedenken en werkt hard om deze te realiseren.

Marco

Senior .NET Developer

 
“Pragmatisch, direct, secure”

Marco houdt ervan om dingen snel te realiseren, zonder al teveel poespas, maar wel degelijk en veilig. Hij leert snel nieuwe technologieën en vindt het leuk om mensen uitleg te geven en hen bezig te zien met de techniek die hij samen met hen gerealiseerd heeft. Voor Newspark werkte hij 17 jaar lang bij één en hetzelfde bedrijf als Software engineer, RPA developer en solution architect. Met name voor de retail maar sinds vijf jaar ook breder ingezet in gebieden als AI, Chatbots, RPA en web app ontwikkeling.

Matthias

Testautomation Engineer

 
“Breed ontwikkeld en leergierig”

Matthias is een pragmatische, analytisch sterke en breed ontwikkelde consultant. Zijn specialiteit is testautomatisering, maar hij kan ook prima overweg met opdrachten waarin hij aan de slag moet met Business Analyse of Agile processen. Zijn achtergrond als psycholoog zorgt ervoor dat hij ook altijd het menselijke aspect van zijn opdracht en de teamdynamiek in het oog zal houden. Matthias zijn ervaring ligt in de financiele sector en zorg maar hij zal door zijn leergierigheid en brede blik zich ook snel thuis voelen in andere sectoren.

Menno

Scrummaster/Testautomation coördinator / Knowledge squad / Happiness Manager / Field Manager

 
“Gepassioneerd en pragmatisch”

Menno is een sociale, scherpe en communicatief vaardige testcoördinator met een oorsprong in het ontwerpen, programmeren en testen van embedded systemen. Zijn leergierigheid en precisie komen goed van pas bij test- en kwaliteitsvraagstukken in ieder multi diciplinair team, waarbij hij ook als scrummaster of productowner de zaken regelt en tevens zijn kennis van testautomatisering inbrengt. Door zijn gepassioneerde en pragmatische aanpak realiseert Menno steeds samen met de klant en zijn team de beste oplossing voor complexe kwaliteitsvraagstukken.

Ollie

Scrummaster/Testautomation coördinator / Analist

 
“Staan voor kwaliteit”

Ollie is een kwaliteitsconsultant die vanuit zijn kennis en passie voor zijn vak zijn teamleden steeds motiveert. Zijn didactische vaardigheden komen goed van pas om agile werkwijzen te verbeteren en om de toepassing van testautomation te implementeren. Hij is communicatief vaardig, gedegen en altijd scherp en heeft ervaring binnen de zorg, onderwijs, media en finance. Ollie is een sociale teamplayer; een harde werker gedreven door het beste resultaat en een tevreden klant.

Pieter

Senior Testconsultant / Field Manager

 
“Kwaliteit staat voorop”

Pieter is senior testconsultant in hart en nieren. Met zijn brede ervaring in het testen van bedrijfsapplicaties is hij in staat de optimale en best haalbare teststrategie voor een project te bepalen en uit te voeren. Door zijn sterk ontwikkelde analytische vermogen behoudt hij overzicht, zonder details uit het oog te verliezen. Voordoen en meedoen is zijn credo om op een gestructureerde en transparante manier te zorgen voor de beste resultaten.

Remo

Senior QA consultant – Analist

 
“De best passende oplossing”

Remo is senior technisch consultant met test- en (business) process architecture expertise. Hij heeft ruime ervaring in het opzetten, optimaliseren en coördineren van operationele project- of scrumteams. Remo is creatief en weet requirements te vertalen naar pragmatische en gestructureerde oplossingen, met oog voor commerciële en operationele aspecten. Remo heeft diepgaande kennis van telecom en OV, maar kan, zowel vanuit zijn leiderschap als technisch-inhoudelijke ervaring, prima resultaten neerzetten binnen andere branches.

Rick

Test Engineer

 
“Nieuws- en leergierig”

Rick is een gedreven en analytische test engineer, met een achtergrond in technische geneeskunde. Het modelmatig en systeemdenken past hij graag toe bij het definiëren en testen van de juiste requirements. Hij gaat uitgebreide backend systemen niet uit de weg, en bijt zich graag vast in complexe architectuur. Zowel in het water (waterpolo) als op de kant (de werkvloer) is Rick een echte teamspeler, en draagt hij graag bij aan de positieve resultaten die je als team kunt neerzetten.

Rowald

Managing Director

 
“Kennis delen als kracht”

Rowald is ondernemer in hart en nieren. Met de oprichting van Newspark gaf hij invulling aan zijn visie: een dynamisch en lerend bedrijf met ambitieuze mensen die positief in het leven staan en van daaruit optimale klantprestaties realiseren. Rowald heeft ruim 25 jaar ICT ervaring, en heeft tot 5 jaar terug in consultancy- en salesrollen voor grote ICT leveranciers gewerkt. Hij is in staat iedere ICT professional te helpen om sociale en zakelijke belangen op authentieke wijze samen te brengen en boekt daarmee met name ook resultaten voor de lange termijn.

Silvio

Senior Testconsultant

 
“Pragmatisch en transparant”

Silvio is een zeer ervaren test professional met veel (hands on) ervaring binnen zowel waterval als Agile (Scrum) trajecten. Silvio heeft het vermogen zichzelf snel aan te passen aan nieuwe en complexe projecten/omgevingen en vindt het steeds weer een uitdaging om het testproces gestructureerd en transparent in te richten en uit te voeren.

Tobias

Testautomation Engineer / Knowledge squad 

 
“Samen weten we meer”

Tobias heeft als ervaren consultant een brede kijk op testautomation projecten. Door zijn bedrijfskundige achtergrond, bekijkt hij resultaatgericht welke waarde hij aan projecten kan toevoegen. Als ervaren tester maakte hij deel uit van diverse scrum teams en werkte met verschillende testtools. Teamdynamiek vindt hij belangrijk en met zijn nieuwsgierige aard ontdekt hij graag alles over de organisatie en de collega’s waarmee hij samenwerkt.

Wessel

Senior Testautomation engineer / Knowledge squad / Marketing Manager

 
“Toevoegen van waarde”

Wessel is een enthousiaste testprofessional met een passie voor testautomatisering en innovatieve technologie. Binnen zijn loopbaan heeft hij in verschillende branches en landen ervaringen opgedaan. Dit maakt hem tot een flexibele teamplayer die snel van context kan wisselen. Wessel is breed geïnteresseerd en kan zich complexe materie snel eigen maken, waardoor hij vaak een vraagbaak vormt binnen projecten. Wessel streeft er altijd naar om op zowel persoonlijk als professioneel vlak iets toe te voegen aan een team of project.