André Koene

Testengineer

“Enthousiast, resultaatgericht, teamplayer”

André is een stevige testprofessional met ruim drie jaar ervaring in het vak. In zijn laatste opdrachten heeft hij zich gespecialiseerd in mobile testing en verdiept hij zich in testautomation. Hij heeft relevante ervaring met Agile/Scrum, waarbij hij ook met offshore teams in India gewerkt heeft. André is een betrokken sociale teamplayer, harde werker en communicatief vaardig.

Arjen Oetomo

Testautomation/CD Engineer/Developer

“Oog voor kwaliteit”

Arjen heeft het DNA van een developer en heeft ervaring opgedaan op het gebied van infrastructuur en softwareontwikkeling met name binnen de finance industrie. Arjen is bovenal consultant op het gebied van testautomatisering en de inzet van tools in complexe ontwikkelomgevingen. Met zijn oog voor kwaliteit en creatieve inzet is Arjen de technische spil in ieder scrumteam.

Bert Braaksma

Testconsultant

“Kwaliteit met een hoofdletter K”

Bert is een ervaren, zeer breed georiënteerde testconsultant met ruimte ervaring op het gebied van processen, requirements, tools en technieken. Daarnaast staat Bert voor openheid, transparantie, zelfsturing, resultaatgerichtheid, vriendelijkheid en samenwerking en voelt zich daarom als een vis in het water in menig Agile/scrum-team.
Nieuwsgierigheid en analytisch inzicht maakt dat Bert zich graag verdiept in alles wat er op zijn pad komt. Op pragmatische wijze levert Bert altijd de juiste bijdrage aan de kwaliteit van het eindproduct.

Daniel de Bruijn

Testautomation engineer

“Pragmatische teamspeler”

Quality Assurance vanuit het oogpunt van de eindgebruiker is waar Daniel sinds 2012 zich mee bezig houdt. Vanuit zijn expertise als Usability Engineer is Daniel doorgegroeid naar een volwaardige Test Automatiseerder, en weet ondanks zijn oog voor detail altijd een helicopterview te behouden. Daniel is een pragmatische teamspeler die razendsnel uitdagingen oppakt en zich eigen maakt.

Dick Kremer

QA Consultant

“Organisaties helpen verbeteren”

Of het nu gaat om processen of producten, Dick helpt organisaties graag te verbeteren. Hij staat voor kwaliteit; en kan zijn bijdrage leveren als testmanager, kwaliteitsmanager of scrumcoach. Zijn analytisch vermogen en de vaardigheid om complexe materie zich snel eigen te maken zijn zijn kracht. Dick heeft oog voor organisatorische context; in een team straalt Dick rust en vakmanschap uit. Hij heeft belangrijke ervaring opgedaan binnen finance, telecom en overheid. Dick realiseert altijd wat hij belooft, werkt zorgvuldig en is met zijn hoge productiviteit steeds in staat de gewenste resultaten voor de klant te behalen.

Dirk Driessen

Full stack .net developer

“De technologie praktisch toepassen”

Dirk is een software developer met meer dan 15 jaar concrete ervaring. Hij heeft zich steeds verdiept in nieuwe technologie met het accent op Microsoft en het .net framework. Vanuit deze ervaring vindt Dirk het interessant om complexe migraties te realiseren, maar gaat hij ook graag aan de slag met Azure en andere moderne tools. Dirk is een gedreven teamspeler, pragmaticus met humor en wil steeds het best haalbare resultaat voor zijn klant neerzetten.

Donja van der Waal

office-/marketing manager

“Enthousiast en betrokken”

Als resultaatgericht persoon lever ik enthousiast een bijdrage aan projecten en leg ik makkelijk contacten met mensen. Mijn kracht ligt in het verbinden van partijen en personen met oog voor details en met mijn praktische hands-on mentaliteit, regel ik zaken doelgericht. Door mijn kennis van operationele, sales- en marketingzaken ben ik breed inzetbaar, denk mee en kom met ideeën. Of het nu gaat om organisatorische taken, marketing, administratie of relatiemanagement en het inkopen van diensten of materialen, ik ben erbij betrokken. Graag draag ik daarin mijn verantwoordelijkheden en hecht veel waarde aan open, duidelijke communicatie en teamspirit.

Gerard van Wengerden

Senior Testautomation/CD Engineer

“Het beste uit mensen halen”

Gerard heeft een rijke ervaring als software engineer, en heeft quality management aan zijn portfolio toegevoegd. Zo is hij steeds de drijvende kracht achter de inzet van testautomatisering binnen scrumteams, waarbij hij zijn ervaring opgedaan heeft binnen finance, utilities en zakelijke dienstverlening.Gerard is een zeer loyale teamspeler en weet daarmee steeds het beste uit mensen te halen.

Jasper van Dijk

Developer

“Bouwen aan kwaliteit”

Jasper is een ervaren software developer met oog voor nieuwe technologie. Naast zijn functionele inzicht heeft hij ervaring met vraagstukken op het gebied van technische architectuur en is hij sparringspartner voor menig medior developer en tester. Het accent van zijn kennis ligt bij het .NET framework, maar hij heeft ook affiniteit met CI/CD en testautomation. Jasper is een sociale teamspeler, positief vasthoudend en gaat door tot de kwalitatief beste oplossing.

John Berendsen

Testautomation Engineer

Een klantgerichte bijdrage leveren

John is een stevige testprofessional en heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in testautomatisering en de toepassing van tooling. Daarnaast heeft John ervaring op het gebied van online marketing, webshops en social media. Vanuit zijn open kijk op zaken en het gemak waarmee hij contact legt met zijn omgeving, is hij een waardevolle kracht met een aanzienlijke bijdrage in iedere klantopdracht.

Lars Harzing

Technisch Testanalist

“Denk in oplossingen”

Lars is een enthousiaste en communicatief sterke consultant. Hij staat open voor nieuwe uitdagingen en toont veel initiatief om zaken op zich te nemen. Lars is kwaliteitsman in hart en nieren, maar heeft daarbij ook veel affiniteit met techniek en test automatisering, waarbij hij inzet op expertise op het gebied van testrapportages.

Mark Janssen

Senior fullstack .net developer

“Met de klant meedenken”

Mark is een ervaren professional op het gebied van Microsoft technologie met veel ervaring binnen een Agile/SCRUM omgeving. Met 15 jaar ervaring vind hij graag oplossingen voor complexe problemen waarbij het geheel niet uit het oog verliest. Hij denkt daarbij graag mee met klanten om een volgende stap te maken op gebieden van architectuur, infrastructuur, continuous integration of continuous development.

Menno Pot

Scrummaster/Testautomation coördinator

“Gepassioneerd en pragmatisch”

Menno is een sociale, scherpe en communicatief vaardige testcoördinator met een oorsprong in het ontwerpen, programmeren en testen van embedded systemen. Zijn leergierigheid en precisie komen goed van pas bij test- en kwaliteitsvraagstukken in ieder multi diciplinair team, waarbij hij ook als scrummaster of productowner de zaken regelt en tevens zijn kennis van testautomatisering inbrengt. Door zijn gepassioneerde en pragmatische aanpak realiseert Menno steeds samen met de klant en zijn team de beste oplossing voor complexe kwaliteitsvraagstukken.

Ollie Hendriks

Scrummaster/Testautomation coördinator

“Staan voor kwaliteit”

Ollie is een kwaliteitsconsultant die vanuit zijn kennis en passie voor zijn vak zijn teamleden steeds motiveert. Zijn didactische vaardigheden komen goed van pas om agile werkwijzen te verbeteren en om de toepassing van testautomation te implementeren. Hij is communicatief vaardig, gedegen en altijd scherp en heeft ervaring binnen de zorg, onderwijs, media en finance. Ollie is een sociale teamplayer; een harde werker gedreven door het beste resultaat en een tevreden klant.

Piet Scholma

Testmanager/Competence Manager

“Enthousiast managen”

Piet is testmanager met veel ervaring op het gebied van infrastructuur en complexe ketens binnen de zorg, overheid, retail en telecom. Hij is communicatief, sociaal en pragmatisch en sterk op organisatorisch gebied en in planning. Hij leidt een team met veel enthousiasme en weet op een praktische wijze structuur aan te brengen, waardoor testtrajecten naar verwachting worden volbracht. Daarnaast is Piet competence manager en aanspreekpunt voor zijn collega’s bij Newspark.

Pieter Hogeterp

Senior Testconsultant

“Kwaliteit staat voorop”

Pieter is senior testconsultant in hart en nieren. Met zijn brede ervaring in het testen van bedrijfsapplicaties is hij in staat de optimale en best haalbare teststrategie voor een project te bepalen en uit te voeren. Door zijn sterk ontwikkelde analytische vermogen behoudt hij overzicht, zonder details uit het oog te verliezen. Voordoen en meedoen is zijn credo om op een gestructureerde en transparante manier te zorgen voor de beste resultaten.

Remo Maas

QA consultant – Analist

“De best passende oplossing”

Remo is senior technisch consultant met test- en (business) process architecture expertise. Hij heeft ruime ervaring in het opzetten, optimaliseren en coördineren van operationele project- of scrumteams. Remo is creatief en weet requirements te vertalen naar pragmatische en gestructureerde oplossingen, met oog voor commerciële en operationele aspecten. Remo heeft diepgaande kennis van telecom en OV, maar kan vanuit zijn leiderschaps als technisch-inhoudelijke ervaring prima resultaten neerzetten binnen andere branches.

Rowald Pouderoyen

Managing Director

“Kennis delen als kracht”

Rowald is ondernemer in hart en nieren. Met de oprichting van Newspark gaf hij invulling aan zijn visie: een dynamisch en lerend bedrijf met ambitieuze mensen die positief in het leven staan en van daaruit optimale klantprestaties realiseren. Rowald heeft ruim 25 jaar ICT ervaring, en heeft tot 5 jaar terug in consultancy- en salesrollen voor grote ICT leveranciers gewerkt. Hij is in staat iedere ICT professional te helpen om sociale en zakelijke belangen op authentieke wijze samen te brengen en boekt daarmee met name ook resultaten voor de lange termijn.

Silvio Cacace

Senior Testconsultant

“Pragmatisch en transparant”

Silvio is een zeer ervaren test professional met veel (hands on) ervaring binnen zowel waterval als Agile (Scrum) trajecten. Silvio heeft het vermogen zichzelf snel aan te passen aan nieuwe en complexe projecten/omgevingen en vindt het steeds weer een uitdaging om het testproces gestructureerd en transparent in te richten en uit te voeren.

Tobias Verhoog

Testautomation Engineer

“Samen weten we meer”

Tobias heeft als ervaren consultant een brede kijk op testautomation projecten. Door zijn bedrijfskundige achtergrond, bekijkt hij resultaatgericht welke waarde hij aan projecten kan toevoegen. Als ervaren tester maakte hij deel uit van diverse scrum teams en werkte met verschillende testtools. Teamdynamiek vindt hij belangrijk en met zijn nieuwsgierige aard ontdekt hij graag alles over de organisatie en de collega’s waarmee hij samenwerkt.

Wessel Braakman

Testautomation engineer

“Toevoegen van waarde”

Wessel is een enthousiaste testprofessional met een passie voor testautomatisering en innovatieve technologie. Binnen zijn loopbaan heeft hij in verschillende branches en landen ervaringen opgedaan. Dit maakt hem tot een flexibele teamplayer die snel van context kan wisselen. Wessel is breed geïnteresseerd en kan zich complexe materie snel eigen maken, waardoor hij vaak een vraagbaak vormt binnen projecten. Wessel streeft er altijd naar om op zowel persoonlijk als professioneel vlak iets toe te voegen aan een team of project.