Schitterende start van Newspark Flex

Zo, mijn eerste zes weken bij Newspark Flex zitten erop en wat is er al een boel werk verzet!

Mijn onthaal bij Newspark was fantastisch; vanaf het moment dat ik binnenkwam, merkte ik al hoe hartelijk en persoonlijk het bedrijf was met wie ik Newspark Flex ga opzetten. Niet alleen Rowald, en mijn collega’s van BlueGroup IT, maar ook juist alle Newsparkers waren erg enthousiast over mijn komst. Zij gaven mij het gevoel al binnen 1 dag bij ‘de club’ te horen. Geweldig!

 

TEAMGEEST EN FUN

De afgelopen zes weken waren voor mij een bevestiging van mijn beeld hoe ik dacht (en hoopte) dat het er bij Newspark aan toegaat. Inmiddels waren er met het team al twee etentjes, een sportief (en heel gezellig) uitje, twee teammeetings met gastsprekers (aankomende woensdag staat de derde gepland) en ga zo maar door. Ook de beroemde ‘thuiswerkdagen op kantoor’ zijn een groot feest hier.  Zelf ben ik nu bezig een volledig verzorgd trainingsweekend te organiseren voor de hele club in mei.

 

HECHTE CLUB

Natuurlijk zijn deze bijeenkomsten geen doel op zich, maar het is ontzettend duidelijk waartoe dit leidt. Newspark is een hechte club. Alle collega’s zetten zich 100% (voor elkaar) in, waardoor het werken bij de klant en jezelf ontwikkelen echt leuk is om te doen. Iedereen is bovenal Newsparker en hoe logisch dat wellicht klinkt, in de wereld van de detachering is dat heel bijzonder.

 

VAN IDEE NAAR FORMULE

Wat ik helemaal schitterend vind, is dat Newspark Flex in zes weken is omgetoverd van een idee naar een echt bedrijf, waarin alles goed geregeld is. Samen met Rowald en de collega’s van BlueGroup IT werkten we keihard aan de oprichting van Newspark Flex en het in de markt zetten. Inmiddels hebben we niet alleen een logo, maar staat er een hele marketingcampagne om het verhaal van Newspark Flex te vertellen aan de Testcommunity. Daarnaast is alles contractueel volledig ingericht en werven we al volop mensen.

 

EERSTE SUCCES

Ook het eerste succes van Newspark Flex is nu al een feit! Per 1 april a.s. voegt Faroek Lissone zich bij ons. Hij is de eerste die in de Newspark Flex formule aan de slag gaat bij onze klanten. De afgelopen weken hadden we meerdere geïnteresseerden over de vloer voor de Flex formule en lopen er nog verschillende gesprekken. Het is ontzettend leuk te zien dat ons idee, een transparante salaris constructie te combineren met de awesomeness van Newspark, zo goed werkt en dat al binnen zes weken!

Ik heb in ieder geval ontzettend veel zin in de toekomst binnen dit mooie bedrijf!   

Zoek jij een nieuwe uitdaging en lijkt het je leuk kennis met ons te maken? Neem snel contact op!