Happiness Manager

Newspark

De Happiness Manager (HM)

Fieldmanagement

De HM voert samen met 1 of meer collega’s het fieldmanagement uit. Als fieldmanager ga je over het reilen en zeilen van de collega’s, zowel werkgerelateerd als privé, daar een goede privé-werk balans voor het meeste geluk op de werkvloer zorgt.

Op deze pagina staat verder uitgeschreven wat de fieldmanager binnen Newspark doet.

Newspark Events

De HM organiseert diverse evenementen binnen Newspark. Zowel technisch inhoudelijk als ook voor vermaak. Middels deze evenementen creëert Newspark teamverband alsmede een plezierige activiteit voor de collega’s. Met als doel dat de collega’s meer happy worden bij Newspark waardoor ze graag voor Newspark blijven werken.

Werving

De HM werkt mee in het KnowledgeSquad. Het KnowledgeSquad stimuleert dat collega’s die dit willen, hun kennis overdragen naar andere collega’s. Elkaar helpen doet de meeste mensen goed, en geholpen worden en leren doet ook de meeste mensen goed. Samen beleven we dus meer werkplezier tijdens de trainingen alsmede tijdens de opdrachten die daarna volgen alwaar we de opgedane kennis kunnen gebruiken en zo verder kunnen komen.

Memories

Zo’n mooi en persoonlijk bedrijf waar de collega’s happy zijn, daar wil toch iedereen werken!? De taak van de HM is ook om te zorgen dat eenieder dat weet, en dat we meer collega’s aan boord krijgen van dit mooie bedrijf.

Dat gebeurt door middel van werving voor het bestaande Newspark, maar ook door het opzetten van nieuwe proposities zodat we nog meer collega’s van andere vakgebieden kunnen aantrekken.

De kleine details

Juist de kleine details zorgen er vaak voor dat je lekker in je vel raakt en trots bent om voor Newspark te werken. De HM initieert kleine “acties” die de collega’s net even blijer maken.

Maar ook aanpassingen in de processen binnen Newspark worden geïnitieerd door de HM, dit teneinde het leven net even iets makkelijker te maken voor een Newsparker.

Voorbeelden

Enkele voorbeelden vanuit het verleden:

  • De Newspark taart op je werk op je verjaardag, nu even niet IVM thuiswerken, dus hebben we een alternatief cadeautje.
  • De bos bloemen voor je partner op diens verjaardag.
  • Een persoonlijk presentje in geval van (langdurig) ziekte of juist de geboorte van een toekomstige Newsparker.

Overig werkgeluk

De HM doet op basis van tips van collega’s alsmede middels eigen onderzoek voorstellen voor het aanpassen van regels en gebruiken binnen Newspark.

Te denken valt aan aanpassingen in:

  • Persoonlijke budgetten voor cursussen / seminars.
  • Leaseconstructie.
  • Arbeidsvoorwaarden.

Waarom heeft Newspark een Happiness Manager?

Een HM zorgt dus voor meer werkgeluk bij de collega’s van Newspark. In deze tijd waarbij goede ITers en fijne collega’s vrij makkelijk kunnen overstappen naar een andere werkgever, wil Newspark zorgen dat de collega’s wel bij Newspark willen blijven. Alle kleine beetjes helpen, en de HM kan diverse van deze kleine beetjes bewerkstelligen.

Dit zorgt ervoor dat collega’s langer bij Newspark blijven waardoor we een nog persoonlijker en hechter bedrijf worden, waardoor mensen zich nog langer thuis voelen binnen Newspark. En voor je het weet worden we samen oud.

Defensie

Laat je verbinden met kwaliteit

Ben jij benieuwd wat de professionals van Newspark voor je kunnen betekenen?

Neem dan contact op en laat je verbinden met kwaliteit!