Binding met collega’s

We vinden het belangrijk dat je de binding met Newspark niet verliest. Immers, 90% van je werkbare tijd zal je op de klantlocatie doorbrengen. Newspark onderscheidt zich als werkgever door de hechte teamgeest en de goede sfeer. We zijn allemaal harde werkers, maar vinden plezier in het werk het allerbelangrijkste. Dat doen we door invulling te geven aan kennissessies, opleiding en training, maar ook door elkaar te ondersteunen in vraagstukken waar je bij je opdrachtgever tegenaan loopt. Kennis delen hebben we hoog in het vaandel staan! Zo kun je verwachten dat je collega’s om je heen krijgt die communicatief, sociaal, gedreven en betrokken zijn; niet alleen zakelijk maar ook privé.

De meest interessante opdrachten

Newspark heeft een zeer uitgebreid netwerk in de markt en werkt met veel partijen samen. Daardoor kunnen we beschikken over een groot aantal klantaanvragen uitgezet door een gevarieerd scala aan eindklanten. Bij het werven van een opdracht word je intensief betrokken om de optimale match te maken met je ambities, de werkzaamheden, bedrijfscultuur, leerdoelen en natuurlijk ook reisafstand. We vinden deze match belangrijker dan een hoog tarief, zodat we ook op de lange termijn “de lerende organisatie” kunnen borgen. Tijdens de uitvoering van je opdracht word je gecoached op alle vlakken en krijg je ondersteuning bij de ontwikkeling van hard- en softskills. Daarnaast hebben we ook een open dialoog over sociale zaken en de balans tussen werk en privé. Het gaat om het totale plaatje zodat je steeds met plezier naar je werk kan gaan.

Dynamiek

Newspark is een jong en dynamisch bedrijf. Niet alleen omdat we in 2011 gestart zijn, maar ook omdat we steeds een stuk ondernemerschap aan de dag leggen. Immers, de markt om ons heen verandert, en dat is vooral merkbaar in de ICT dienstverlening. Het is zaak je te onderscheiden op kennis en issues die bij de klanten spelen. Wij geven nadrukkelijk de ruimte aan consultants die hun markt- en vakkennis weten te verzilveren met initiatieven in de richting van nieuwe producten, proposities of klantrelaties binnen onze vakgebieden. Onze schaalgrootte laat toe dat je steeds uitdagende opdrachten kan invullen, en daarnaast impact kan hebben op de verdere groei en vormgeving van Newspark.

Continuïteit en prima arbeidsvoorwaarden

De keuze voor een nieuwe werkgever is vaak een mijlpaal in je carrière en een keuze voor langere tijd. Wij zijn van mening dat hier een wederzijds commitment voor de lange termijn bij hoort. Newspark biedt in beginsel arbeidscontracten met condities die marktconform plus zijn. Wij vinden het belangrijk om te investeren in goede professionals met potentie om in onze “lerende organisatie” te groeien. Deze doelstelling is dus echt een andere benadering dan: “hij heeft een goed cv, kunnen we makkelijk op opdracht krijgen, dus die kunnen we best een half jaar op contract nemen”. Newspark wordt gesteund door Bluegroup IT, een investeringsmaatschappij die onze beoogde groei financiert en professionele faciliteiten biedt, waaronder regelingen, salarisadministratie, wagenparkbeheer etc.

Realisatie van je ambitie

Wij delen met elkaar de ambitie om onze organisatie te laten groeien. Onze fundamenten zijn stevig genoeg om specialist te worden met een omvang van 50 consultants. Als jij het leuk vindt om betrokken te worden in onze groei, en vooral om mede vorm en inhoud te geven aan het “Newspark van morgen”, komen we graag in gesprek met je.