newspark sponsor van Homerun 2022

Homerun 2022

In navolging van vorig jaar is newspark sponsor van Homerun 2022. Tevens loopt newspark collega André op 25 & 26 juni weer mee met de Homerun 2022 namens team 302.  Hiermee helpt hij geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Huis Utrecht.

Hoe zit dat precies met Homerun 2022 als goed doel?

Homerun 2022 haalt geld op voor de Ronald McDonald huizen. Deze Ronald McDonald huizen bieden accommodatie aan ouders met zieke of zorg intensieve kinderen, dicht bij het ziekenhuis waar hun kind onder behandeling is. Zo kunnen papa en mama en eventuele broertjes en zusjes altijd in de buurt zijn. Enerzijds is dit fijn voor het kind (de aandacht, warmte en nabijheid zijn cruciaal voor het herstel) en anderzijds bieden de huizen aan de gezinsleden ook als accommodatie de mogelijkheid te ontspannen en even te ontvluchten uit de ziekenhuissfeer. Bovendien vinden (veelal jonge) ouders hier steun bij elkaar door het uitwisselen van verhalen en ervaringen met andere ouders in vergelijkbare situaties.

Wat houdt de homerun 2022 in?

De homerun 2022 is een sponsorloop, gericht op het binnenhalen van financiële middelen, voor de Ronald McDonald Huizen in Nederland en hier overnachtingen mogelijk te maken. Daarnaast is het natuurlijk ook een leuke sportieve uitdaging. Zo is het de bedoeling dat de ruim 20 deelnemende teams bestaande uit ongeveer 10 hardlopers, die tijdens de Homerun 240 kilometer hardlopen in 24 uur.

newspark als sponsor

Dit jaar is newspark opnieuw teamsponsor. Op de eerste plaats omdat wij de vitaliteit van onze collega’s graag stimuleren , maar anderzijds ook zeker omdat dit goede doel zo goed aansluit bij het gedachtengoed van newpark “People First!”. “Immers, een ziekte overkomt je en heeft veel impact op alles wat je lief is. De mens staat uiteindelijk altijd centraal; in dat geval niet voor het invullen van een mooie carrière, maar voor het genieten en respecteren van gezondheid in je leven.” aldus de Managing Director van newspark, die trouwens ook gewoon heel normaal naar de naam Rowald luistert ;-).

Jouw support langs de route

Wil jij ook een steentje bijdragen? Doneer dan via de linkjes helemaal onderaan deze pagina of kom op zijn minst langs het parcours aanmoedigen. Alhoewel alle teams natuurlijk iedere support verdienen, is het natuurlijk wel zo leuk als je net even iets harder juicht als de lopers van team 302 in onderstaande shirtjes voorbij komen ;-).
Weten welke route we lopen? De HomeRun start op 25 juni in Rotterdam bij het SS Rotterdam. Vandaar lopen we hard naar Gouda (Sportcentrum de Mammoet), Utrecht (de Vechtsebanen), Alphen a/d Rijn (Scala College), Leiden (Zorg en Zekerheid) en Den Haag (Cars Jeans Stadion) om vervolgens weer te finishen in Rotterdam op zondag 26 juni. Check hier de exacte route.

Financiële support voor de Ronald McDonald huizen

Draag jij de Ronald McDonald huizen ook een warm hart toe? En gun je zo ook vele kinderen en ouders net wat meer glimlachen, die ze door zware en soms lange intensieve periodes heen helpt? Doneer dan ook via team302 of voor onze collega André. Wij, de vele vrijwilligers en de gebruikers van de Ronald McDonald huizen zijn je hiervoor enorm dankbaar!