Newspark goes Winterberg

Na een lange tocht naar het verre oosten (Winterberg), druppelden de collega’s gestaag binnen op vrijdag avond. We begonnen met een mooie fakkeltocht naar de piste alwaar een stel sportievelingen aan het skiën was.

De Jagermeister en glühwein hielpen ons om de kou en wind te doorstaan, maar toch besloten we op tijd naar de bierstube in het hotel te gaan.

Zaterdag mochten we al vroeg op om naar de piste te gaan. De meesten van ons volgden skiles, enkele konden al goed genoeg skiën om zelf het skigebied te verkennen. Het was wel extreem druk in Winterberg, gemiddeld 10 minuten wachten voor de stoeltjeslift. Dieper het skigebied in was het wel wat rustiger, maar op de piste moest je wel uitkijken dat je niet met iemand botste.

Maar ook aan de niet-skieërs was gedacht. Die zijn met een e-step het gebied gaan verkennen:

En na afloop troffen we elkaar natuurlijk bij het Après-skieën.

Na een heleboel shotjes besloten de meesten van ons verstandig om terug naar het hotel te gaan voor een opfrisbeurt en om even te chillen, om vervolgens gezellig uit eten te gaan met onze mooie Newspark sweater aan.

Na het diner vonden we, op weg naar ons hotel, een gezellige kroeg . Ook hier beviel de Après-ski muziek goed, wel jammer dat op een gegeven moment alle lampen aan gingen en de muziek uit ging, het was net zo gezellig.

Op zondag ochtend wilde enkelen van ons de organisatoren wel kruisigen, hoe kun je een actief ochtendprogramma plannen na een avond/nacht stappen? Gelukkig was er goede raad bij het ontbijt.


En al snel vermaakten we ons kostelijk met de sportieve activiteiten alsmede de opdrachten die we mee kregen. Zo mochten we op zoek naar kleinduimpje.


En we leerden dat ze in Winterberg veel gebruik maken van leistenen. Zelfs voor kunst op de huizen:

En zelfs zonder alcohol vervallen enkele collega’s in hun oorspronkelijke gedrag:

Dit uitje was weer een klassiek voorbeeld van de gave dingen die we doen met Newspark, en de gezellige collega’s (en partners) die we in ons midden hebben.

De rest van het jaar zullen er ook nog diverse kleinere gave uitjes volgen, en dan vieren we volgend jaar ons 10-jarig bestaan. Wie weet wat we dan gaan doen. In ieder geval iets nog gavers dan dit reeds te mooie weekeinde.

Ben jij er bij volgend jaar?