Newspark Flex past bij mij als resultaatgerichte teamplayer

In april trad ik als allereerste medewerker bij Newspark Flex in dienst. Na ruim een jaar als freelancer / zzp’er aan de slag te zijn, ontdekte ik dat het zzp’en niet helemaal bij mij past. Er komen veel dingen op je af met betrekking tot de administratie, belastingen en verzekeringen. Daarnaast kan de IT-markt hard zijn bij onderhandelingen voor tarieven en zekerheden.
Tijdens een periode van reflectie kwam Jasper Plak op mijn pad met de Newspark Flex module. Deze manier van werken spreekt mij bijzonder aan omdat ik graag zelfstandigheid en vrijheid wens.

Vrijheid en wat meer luxe

NewSpark Flex biedt voor mij precies de balans waarbij ik me prettig voel. Wel de voordelen van een hoger salaris dat direct afhankelijk is van de door mij geleverde prestatie en kwaliteit op een project. Invloed op mijn tarief, met meer vrijheden om mijn dagen in te delen, en toch de zekerheid van een werkgever. Eén die samen met mij naar nieuwe opdrachten zoekt en een vangnet biedt als de markt wat tegenzit.
Momenteel ben ik in afwachting van mijn nieuw bestelde Tesla als leaseauto. De cijfers die ik maak bij Newspark Flex zijn anders als bij mijn voorgaande vaste dienstverbanden. Dus, ik kan me wat meer luxe veroorloven. Wellicht wil jij ook meer weten over de Newspark Flex mogelijkheden?

Enthousiast en resultaatgericht

Als enthousiast persoon ben ik begaan met iedereen en zoek de vreugde in mijn leven. Als geboren Surinamer groeide ik vanaf mijn vierde op in Nederland, midden Limburg. Later studeerde ik in Breda Bedrijfskundige Informatica. Mijn succesvolle afstudeerstage bij LogicaCMG (daarna Logica en nu CGI) resulteerde in mijn eerste vaste baan in 2006 als test analist. Inmiddels 13 jaar verder ben ik nog steeds die tester, maar wel met een volle rugzak aan levenservaring rijker.

Verantwoordelijkheid en Scrum

Van 2016 tot 2018 ging ik terug naar Suriname waar ik 16 maanden werkte en leefde met mijn familie. Ik ontdekte hier, dat het Europese mij beter past. Wel had ik in Suriname de kans professioneel en in de breedte te groeien. Kennis en kunde is daar veel schaarser dan hier in Nederland. Ik nam de verantwoordelijkheid op me voor het projectteam en bracht de toepassing van Scrum naar een hoger niveau.

Sinds 2015 ben ik ook heel actief bezig met mijn laatste passie: partner dansen. Het bracht me dat ik nu bewuster leef en mezelf beter leerde kennen. Momenteel ben ik me zelfs aan het verbreden tot dansleraar, een uit de hand gelopen hobby, zal ik maar zeggen.

Lijkt de Newspark Flex module jou ook interessant? Neem contact op met Jasper Plak, jp@newspark.nl, hij vertelt je er graag alles over.