newspark als werkgever

Silvio werkt inmiddels 5 jaar met veel plezier bij newspark als werkgever. Wat hij zeker nooit meer vergeet, is zijn snelle indiensttreding. Tot op heden nog steeds de snelste on-boarding ooit binnen newspark. Lees hieronder hoe snel dat kan gaan bij newspark!

De snelle onboarding van Silvio

Dag 1: Silvio stuurt een LinkedIn-berichtje naar Pieter, die gelijk vroeg of hij hem bij Rowald, de MD, mocht introduceren. Dezelfde avond nog een belletje van Rowald en Silvio plant met hem gelijk een afspraak voor de volgende dag.

Dag 2: Gesprek met Rowald en dat liep van beide kanten positief. Dus vervolggesprek voor de dag erop met 2 newsparkers.

Dag 3: Gesprek met 2 collega’s dat weer zeer goed aanvoelde. Diezelfde dag ontving Silvio nog een aanbieding, die er goed uitzag.

Dag 4: Ondertekening contract en Silvio presenteerde zichzelf ’s avonds meteen op de teammeeting als nieuwe collega. Als dat geen snelle indiensttreding is!

Twijfel jij of je nog wel helemaal op je plek zit of wil je vrijblijvend eens van gedachten wisselen? Neem contact op, want we kunnen snel schakelen binnen newspark!

newspark trainingsweekend

Lekker snacken tijdens een trainingsweekend

De voordelen van newspark als werkgever

newspark is voor Silvio om verschillende redenen een ideale werkgever. Hij legt uit waarom: “Er wordt naar je geluisterd, je wordt gerespecteerd en er is ruimte voor zelfontwikkeling. Echt alles is bespreekbaar. Mijn verhaal kan ik altijd kwijt of het nu over werk gaat of privézaken, als het even wat minder, met mijzelf of, thuis gaat. Verder organiseren ze leuke activiteiten binnen newspark.

newspark als werkgever

Silvio aan het kokkerellen tijdens teamuitje

Trainingsweekenden, kennissessies, teammeetings met ook altijd gezellig een hapje eten. Die avonden zijn waardevol om met je collega’s te kunnen sparren en de business update die we altijd krijgen. Ook de KnowledgeSquad bijeenkomsten hebben voor mij echt meerwaarde.”

Silvio vervolgt: “Waarin newspark zich voor mij ook echt onderscheidt zijn de leuke opdrachten die ze voor je zoeken. Ze bespreken uitvoerig wat je graag doet en zoeken naar projecten die echt bij je passen. Valt het ondanks deze zorgvuldige afwegingen dan toch een keer tegen, zijn ze ook niet flauw. Ze zoeken dan zo snel mogelijk naar een andere opdracht die beter bij je past. Uiteraard altijd in goed overleg, ook met de opdrachtgever, want die willen we niet met lege handen achterlaten. Kortom voor mij is newspark meer dan zomaar een werkgever.”

 

Softwaretester zijn bij newspark is nog leuker

Serieus aan de slag tijdens Lan party

Software testen zit bij Silvio in zijn genen. Niet voor niets doet hij dit al ruim 26 jaar met heel veel plezier. Enthousiast vertelt hij: “Als je dat dan ook nog mag uitvoeren onder aanvoering van een bedrijf als newspark, dan is het plaatje compleet. Doordat ik inspraak heb op mijn eigen projecten ervaar ik enorm veel werkplezier. Bovendien krijg ik er ook voldoende tijd voor persoonlijke ontwikkeling en vinden veel initiatieven vanuit het newsparkteam plaats, zoals Deepdive sessies, cursussen en trainingen. Bovendien is er ook maandelijks een teammeeting waarin we kennis met elkaar delen en onderling sparren.

Ook heb ik een fijne fieldmanager, waarmee ik zeer regelmatig contact heb. Ondanks het feit dat ik gedetacheerd ben en vooral bij de klant werk, voel ik me echt met newspark verbonden, door die contactmomenten. Daarnaast houdt Rowald, de MD, regelmatig een vinger aan de pols via een telefoontje, komt langs en drinkt een kop koffie of nodigt me uit voor de lunch.”

Ontwikkeling TestCompass als nevenactiviteit

Een van Silvio’s dromen was ooit nog een SaaS-tool te ontwikkelen ter ondersteuning van zijn opgestelde testaanpak ‘early Model Based Testen’ (eMBT). Binnen newspark kreeg hij alle vrijheid hiermee aan de slag te gaan. Het resultaat hiervan is de tool ‘TestCompass’. TestCompass draagt bij aan het automatiseren van de gehele testcase design fase, maar belangrijker nog, TestCompass bevordert de communicatie en samenwerking tussen alle stakeholders (functioneel en technisch). Het doel is zo snel mogelijk tot een gezamenlijk begrip van de requirements (shift-left) te komen. “Voor het feit dat newspark mij alle ruimte bood om met early Model Based Testing aan de slag te gaan, ben ik ze zeer dankbaar. Ik ben echt trots op wat er nu staat en ervaar al dat veel testers baat hebben bij TestCompass tijdens de voorbereidingsfase van het testproces”, besluit Silvio.

Voor meer info bekijk de video of zie: compass-testservices.com