Newspark 10 jaar!

Het is vandaag precies 10 jaar geleden, dat ik naar de notaris ging om de Newspark BV op te richten. Nu staat er een mooi bedrijf met 25 zeer capabele consultants die zich bezighouden met kwaliteitsaspecten in ICT projecten, waaronder development, testautomation, test- en business analyse, RPA en lowcode. 

Never a dull moment

10 jaar van goede tijden en slechte tijden, collega’s die komen en soms ook weer gaan, bankzitterij en uitverkocht zijn, van waterval naar dev-ops…. Zoals mijn medevennoten zeggen: ‘never a dull moment!’

Het allermooiste van onze organisatie is de collegialiteit, het wederzijds respect, de openheid en de ambitie. Dat zit hem in de mensen die zich Newsparker voelen. Dat geeft mij persoonlijk ook veel energie, en daar wil ik mijn collega’s openlijk voor bedanken!

Vernieuwing & groei

We zijn op weg naar vernieuwing en groei, een periode waarin de ICT en ons kwaliteitsvak wederom zullen veranderen, met daarbij voor ons de uitdaging om voorop te blijven lopen in kennis en kwaliteit. De realistatie van die ambitie geeft nou eenmaal de meeste voldoening…..en ik heb er zin in!

We hadden ons jubileum liever gevierd met een mooi lang weekend in een warm oord…nu zitten we met een borrelpakket thuis te zoomen. Het is niet anders, maar wat in het vat zit, verzuurt niet.

Tot gauw!

PS Wist je….: 10 jaar en 3 dagen geleden hadden we eindelijk de bedrijfsnaam gekozen. “Newspark” kwam uit de random name generator; prima, want ik wilde een fantasienaam zonder harde klanken of de letter Q, zoals zoveel testbedrijven hebben. Pas later zijn we betekenis aan onze naam gaan geven: New Spark: een nieuwe vonk in je carrière; News Park: een relaxte plek waar je kennis kan halen en brengen……doe je mee?