Loop jij met Newspark mee?

Omdat het mooie voorjaar in aantocht is wordt het tijd om in beweging te komen! Newspark heeft immers een traditie om deel te nemen aan hardloopwedstrijden, en dit jaar is de keuze gevallen op de Leiden Marathon die gehouden wordt op zondag 26 mei.

We nodigen al onze relaties van harte uit: loop jij met ons mee?

Aangezien voor de meesten de gehele marathon nèt iets te ver zal zijn, kun je ook starten op een van de afstanden 5 Km, 10 Km of 21,1 Km. Als je met ons meeloopt kun je deelnemen in ons business team, en zullen wij de inschrijving en andere faciliteiten voor je regelen.

Neem tijdig contact met mij op via mail (hardlopen@newspark.nl), zodat ik kan zorgen dat er een Newspark hardloopshirt in jouw maat klaar ligt.

En verder….wist je dat:

– Newspark de kosten van de inschrijving voor haar rekening neemt;
– Je niet alleen loopt, maar samen loopt met nog eens een paar duizend anderen, die allemaal diezelfde finishlijn willen halen
– Er hoogstwaarschijnlijk een veelvoud hiervan aan toeschouwers aanwezig zal zijn, om iedereen naar die finishlijn toe te schreeuwen;
– Dit één van de gezelligste hardloopevenementen is;
– Het op dit moment nog 50 dagen, 23uren, 56 minuten en 3 seconden duurt tot het startschot, en er dus nog genoeg tijd om te trainen!

Hopelijk tot de 26e mei!