Voor de blije blijvende Newsparker.

Field management:

De HM voert samen met 1 of meer collega’s het fieldmanagement uit.

Als fieldmanager ga je over het reilen en zeilen van de collega’s, zowel werkgerelateerd als privé, daar een goede privé-werk balans voor het meeste geluk op de werkvloer zorgt.

Op deze pagina staat verder uitgeschreven wat de fieldmanager binnen Newspark doet.

Newspark Events:

De HM (mede) organiseert diverse evenementen binnen Newspark. Middels deze evenementen creëert Newspark teamverband alsmede een plezierige activiteit voor de collega’s. Op deze manier ervaren de collega’s meer plezier onderling waardoor ze graag voor Newspark blijven werken.

KnowledgeSquad:

De HM werkt mee in het KnowledgeSquad. Het KnowledgeSquad stimuleert dat collega’s die dit willen, hun kennis overdragen naar andere collega’s. Elkaar helpen doet de meeste mensen goed, en geholpen worden en leren doet ook de meeste mensen goed. Samen beleven we dus meer werkplezier tijdens de trainingen alsmede tijdens de opdrachten die daarna volgen alwaar we de opgedane kennis kunnen gebruiken en zo verder kunnen komen.

Op deze pagina staat verder beschreven wat het KnowledgeSquad doet.

Memories:

De HM helpt mee de mooie herinneringen van Newspark te bewaken om zo keer op keer te realiseren wat een mooi bedrijf we voor werken.

Verder helpt de HM mee om voor de vertrekkende Newsparkers een passend afscheid te houden. Dit zodat zij ook na hun vertrek nog met veel plezier / geluk terug kijken op hun tijd bij Newspark en zo ambassadeur zijn en blijven voor Newspark.

Kleine details:

Juist de kleine details zorgen er vaak voor dat je lekker in je vel raakt en trots bent om voor Newspark te werken.

De HM initieert kleine “acties” die de collega’s net even blijer maken.

Maar ook aanpassingen in de processen binnen Newspark worden geïnitieerd door de HM, dit teneinde het leven net even iets makkelijker te maken voor een Newsparker.

Enkele voorbeelden vanuit het verleden:  (waar er bij voorkeur meer van gaan volgen, ideeën zijn er genoeg)

  • De Newspark taart op je werk op je verjaardag.
  • De bos bloemen voor je partner op diens verjaardag
  • Een poersoonlijk presentje in geval van (langdurig) ziekte

Overig werkgeluk:

De HM kan op basis van tips van collega’s alsmede middels eigen onderzoek voorstellen doen voor het aanpassen van regels en gebruiken binnen Newspark. 

Te denken valt aan aanpassingen in:

  • Persoonlijke budgetten voor cursussen / seminars.
  • Leaseconstructie.
  • Arbeidsvoorwaarden.

Waarom heeft Newspark een HM?

Een HM zorgt dus voor meer werkgeluk bij de collega’s van Newspark.

In deze tijd waarbij goede ITers en fijne collega’s vrij makkelijk kunnen overstappen naar een andere werkgever, wil Newspark zorgen dat de collega’s wel bij Newspark willen blijven. Alle kleine beetjes helpen, en de HM kan diverse van deze kleine beetjes bewerkstelligen.

Dit zorgt er voor dat collega’s langer bij Newspark blijven waardoor we een nog persoonlijker en hechter bedrijf worden, waardoor mensen zich nog langer thuis voelen binnen Newspark. En voor je het weet worden we samen oud.