Girl Power gezocht!

Vandaag is het Internationale Vrouwendag met als thema “Heldinnen”. Nou binnen Newspark kunnen wij ook “Heldinnen” gebruiken! Een ontzettend gezellige club van mannen, ja, inderdaad alleen nog maar mannen. ? Dus, waar zitten die leuke dames die hele goede testautomatiseerders of .Net Developers zijn? Zich bijzonder thuis voelen in een mannelijke omgeving en hun vrouwtje in een mannenwereld staan?

O ja, en ik, zei de gek, zit als “Leeuwin” op het honk om alles op rolletjes te laten verlopen!

Zorg dat iedereen zijn werk goed kan doen, we als Newspark in the picture blijven en denk mee over de procedures. Hoe laten we de processen zo soepel mogelijk verlopen en wat zijn daarin de persoonlijke behoeftes van onze mannen? En hopelijk straks ook vrouwen! 

Voel me absoluut thuis en gewaardeerd door onze mannen, maar een keertje vrouwenklets, is ook heerlijk. Bovendien reageren vrouwen toch op heel veel zaken anders, gebruiken meer hun gevoel en intuïtie en dat levert de mannen vaak weer een andere kijk op dingen op!

 

Dus dames, schroom niet en kijk snel naar onze leuke vacatures en kom je stempel drukken binnen Newspark. Je krijgt alle kansen je ambities te realiseren en komt in een hecht en gezellig team met interesse in en voor elkaar. Allemaal harde werkers, maar regelmatig is er ook tijd voor teamuitjes. Op zoek naar meer zelfstandigheid en ondernemerschap? Check dan onze Newspark Flex formule, daar onderneem je vooral zelf met een aantal zekerheden en de gezelligheid van een team.

Zie ik jou binnenkort?