Eerste fysieke teammeeting in 2022 een feestje!

fysieke teammeeting 1-2022Groot was het enthousiasme, want eindelijk konden we weer een fysieke teammeeting houden! Helaas hadden we wel vooraf een Corona-opleving. Gelukkig waren bijna alle zieken er toch bij, maar als vanouds via Teams. Zij vroegen wel even netjes aan de mensen op kantoor of het goed was dat ze aan tafel gingen rond etenstijd. Zo was de club toch met elkaar verbonden, letterlijk en figuurlijk.

 

Hilarische momenten

De aftrap was een online medewerkersonderzoek. Vragen als welk cijfer geef je newspark als werkgever, wat mis je op je thuiswerkplek, hoe kan de communicatie beter, welke tips heb je voor de KnowledgeSquad en wat vind je van de marketing, passeerden ondermeer de revue. De antwoorden kwamen direct in beeld dus je kon gelijk gissen wie dat mogelijk had ingevuld. Dit leverde hilarische momenten op, als op de man af werd gevraagd of iemand dit ingevuld had en dit goed of juist fout bleek te zijn.

newspark KnowledgeSquadLerende organisatie

Na deze vragenlijst was het de beurt aan Tobias die een stuk uitleg gaf over de KnowledgeSquad. Hij ging in op de toegevoegde waarde van een lerende organisatie en hoe KnowledgeSquad hierop inspeelt. In de notendop kwam het hierop neer: Door een stuk opleiding binnen een community ontstaat risico management, innovatie en eigen initiatief van mensen. Zo ben je lekker efficiënt bezig en krijg je persoonlijke groei, zelfontplooiing en ontwikkeling.

Gastspreker op teammeeting

Gastspreker Harco de Jager nam ons deze eerste fysieke teammeeting mee in de wereld van Digital Twin, waarmee hij in zijn organisatie D2win actief is. Data vormt dé sleutel voor succes in de digitale transitie. Dus hoe benut je zo optimaal mogelijk (ruimtelijke) data en technologie en maak je die waardevol met digitale transformatie voor organisaties. Belangrijk is de juiste kanalen te kennen en met elkaar te combineren. Verrassend hoeveel reeds verzamelde data inzetbaar is voor inzicht in onderhoud, capaciteit van gebouwen of infrastructuren en repeterende werkzaamheden.

Opleidingsbudget

Daarna het woord aan Marco, die zich al enige tijd verdiept in Azure en onlangs zijn certificering in Azure Fundamentals behaalde. Hij benut zijn opleidingsbudget vanuit newspark hiervoor en nam ons mee in de Azure wereld. Enthousiast deelde hij zijn bevindingen met ons over het gebruik van Azure en gaf uitleg in een uitgebreide presentatie over alle mogelijkheden die je ermee hebt.

 

Inwendige mens

Onder het genot van heerlijke stamppotjes met een gehaktbal en stoofvlees praatten we onderling gezellig bij. Iedereen was blij op deze manier weer met elkaar in contact te zijn in plaats van via het scherm.

Kom jij naar de deepdive?

Na het eten was er nog een korte pitch door Jurgen voor de volgende deepdive sessie op 1 april a.s. En nee, dat is geen grap! In deze deepdive gaan we ons verdiepen in de (relatief) nieuwe tool TestProject. Wil je erbij zijn? Dat kan, je bent van harte welkom! Aanmelden bij ja@newspark.nl

Lees het verslag van onze vorige deepdive performance testing en krijg een indruk van zo’n deepdive sessie.

Kortom vol energie naar huis na zo’n gezellige en waardevolle teammeeting! Echt weer een feestje. Ook werken bij deze gave club? Check de vacatures.