Echt betrokken collega’s en ontspannen sfeer

Werken met echt betrokken collega’s in een ontspannen sfeer is wat Newspark mij brengt. Via LinkedIn kwam ik in contact. In eerste instantie nodigde Jasper Plak mij uit om Newspark te volgen. Als test automatiseerder ontwikkel ik mij graag verder en het liefst bij een kleinere, meer persoonlijke club. Na een tijdje trok de blog van collega Rick mijn aandacht. Newspark klonk als een leuke club. Een gesprek kan nooit kwaad. Dus, zo gezegd, zo gedaan en ik zocht contact met Rowald Pouderoyen.

Ontwikkelen met oog voor persoonlijk contact

Na twee ontspannen gesprekken, een voorstel en een duidelijk beeld van mijn ontwikkelingsplan maakte ik in juni 2019 de overstap naar Newspark. Al voordat ik in dienst was, mocht ik mee met het trainingsweekend.
Voor mij een mooie kans om mijn toekomstige collega’s te leren kennen in een relaxte sfeer. Dagen met laser gamen, gesprekken bij de vuurkorf, spareribs smikkelen, maar ook workshops in BDD,TDD, SpecFlow & C#. Bijzonder vond ik, dat ik direct vanaf mijn binnenkomst echt het gevoel had dat ik erbij hoorde. Ik kijk hierop terug als een intensief, maar erg leuk en leerzaam weekend. 

Onboardingsplan heel positief

Samen met mijn collega Wessel van het KnowledgeSquad maakte ik een onboardingsplan. Je hebt van tevoren al een beeld waarmee je aan de slag wilt. Ik vertelde Wessel waarin ik mij wilde ontwikkelen en hij keek of andere collega’s hierin ook interesse hadden. Zo kreeg ik trainingen in Postman, Specflow, C#, Git en ‘Waarom wel of niet automatiseren?’. Het leuke was ook dat mijn collega’s deze trainingen gaven. Zo leerde ik ze persoonlijk beter kennen en weet ik ook aan wie ik welke vragen kan stellen. Het onboardingsplan heb ik als erg positief ervaren.

Betrokkenheid en hulpvaardig

Inmiddels heb ik vele collega’s beter leren kennen. Ofwel door de training of ik ging ben bij ze langs op hun projecten om kennis te maken en even lunchen. Ik vind het mooi dat Newspark die ruimte biedt. Vooral de ontspannen sfeer en echt betrokken collega’s op zowel het zakelijke als persoonlijke vlak, vallen mij op binnen Newspark. Ook is er veel kennis in huis en is iedereen echt bereid je verder te helpen. Ik sta er niet alleen voor. 

Van mijn keuze voor Newspark heb ik geen seconde spijt. Ik vind het een enorm leuk bedrijf waar ik aan mijn ontwikkeling kan werken samen met anderen. Lijkt het jou ook wat of past de midlance constructie Newspark Flex beter bij je? Neem dan ook contact op met Rowald Pouderoyen, rp@newspark.nl