Bij gebrek aan een borrel in de kroeg, bezorgen wij een kennismakingslunch bij jou thuis!

Ben je benieuwd of het gras bij de buren groener is, maar heb je geen zin tijd te besteden aan gesprekken met recruiters en bedrijven? Immers, jij maakt liever gewoon lekker je uren voor de klant. Bovendien in deze Coronatijd zit je ook niet te wachten op al die fysieke contactmomenten. Daarom komt Newspark met iets nieuws: de easy online kennismakingslunch!

Test ons!

Newspark is een persoonlijk bedrijf. Het liefste maken we kennis met je onder het genot van een biertje in de kroeg of op 1 van onze mooie events. Helaas, dat gaat nu even niet. Vandaar dat we gaan voor een verzorgde lunch via de webcam.
We willen weten wie jij bent en met jou onderzoeken of Newspark ook bij jou past.
Dus niet strak in het pak, maar gewoon lekker wat eten/drinken en kennismaken, desgewenst nog in je huispak/ochtendjas. In dit 1e gesprek vinden wij het vooral belangrijk om te kijken of Newspark en jij bij elkaar passen. Voelen we die wederzijdse click en ga jij voor een 2e gesprek? Dan gaan we het daarin uitgebreid over het testvak hebben. Natuurlijk mag jij ons ook tijdens het kennismakingsgesprek al testen, vraag maar raak!

Thuisbezorgd, dus geen gedoe

Hoe het werkt? Jij bepaalt met welke collega je gaat lunchen, kies er één uit op https://newspark.nl/team/ We bezorgen zowel bij jou thuis als bij de Newspark collega een lunch thuis, zodat je toch samen eet én het je niet te veel tijd kost. Bovendien lekker veilig, want je kunt ruim 1,5 meter afstand houden. Krijg je al lekkere trek?

Bestel snel je kennismakingslunch om te zien of het gras bij Newspark inderdaad groener is. Mail Menno op lunch@newspark.nl en vergeet er niet bij te zetten met wie jij graag gaat lunchen.